📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten ostatni to roztowski
Ewolucja to rozwój, a w przypadku tego zacofanego zabobonu nie można mówić o żadnym, nawet najmniejszym przejawie rozwoju
Smutne to jest to, że media przedstawiają taki obraz katolików, a Ty w to wierzysz... -_-"
nie zostawie komentarza pod tą chujową wstawką w mojej opinii.
Macie racjem! Tag bardzo jebadź katolów! Pokarzmy jag bardzo morzna niewierzydź!!111!1!
O chuj wam chodzi? Wiara to indywidualna sprawa każdego człowieka. Ty Bongman to się pewnie do wielkiego kraba modlisz.
Sam kurwa jesteś smutny. Jak ktoś wierzy to to uszanuj.
Nie wierzę ale szanuje
Nie wierzę ale szanuje
Sam kurwa jesteś smutny. Jak ktoś wierzy to to uszanuj.
Nie wierzę ale szanuje
A co ma kurwa szacunek do wiary a modlenie się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy?
gordonviet napisał/a:
A co ma kurwa szacunek do wiary a modlenie się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy?
Wskaż osobę, która w rzeczywistości (tzn. realnym świecie, a nie w umyśle jakiegoś nienawistnika) modli się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy.
wydrunio napisał/a:
O chuj wam chodzi? Wiara to indywidualna sprawa każdego człowieka. Ty Bongman to się pewnie do wielkiego kraba modlisz.
Kurwa i się zaczyna,gdziekolwiek BongMan się wypowie zaraz musi być atak na niego.Może znany jest tutaj ze swoich opowieści i sucharów ale kurwa ludzie,pokażcie że macie takie coś jak mózg i nie próbujcie być sławni tylko dlatego bo pociśniecie jemu tekstem rodem z podstawówki,walczycie tutaj o fejm,jakby sadol był waszym drugim życiem.
Ogarnijcie się z tym,może pierwszy raz było to śmieszne,teraz jest to tylko żenujące i głupie
Jedni się modlą do ściany, inni fapią przed kompem, jeszcze inni właśnie kradną felgi autorowi wstawki. Wniosek których trzeba tępić i obcinać ręce jest chyba prosty. Dopóki nikt się nie wpieprza w moje życie niech sobie robi to co go uszczęśliwia.
gordonviet napisał/a:
W myśl zasady: Czegoś nie rozumiem to jest chujowe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów