📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten ostatni to roztowski
Ewolucja to rozwój, a w przypadku tego zacofanego zabobonu nie można mówić o żadnym, nawet najmniejszym przejawie rozwoju
Smutne to jest to, że media przedstawiają taki obraz katolików, a Ty w to wierzysz... -_-"
nie zostawie komentarza pod tą chujową wstawką w mojej opinii.
Macie racjem! Tag bardzo jebadź katolów! Pokarzmy jag bardzo morzna niewierzydź!!111!1!
O chuj wam chodzi? Wiara to indywidualna sprawa każdego człowieka. Ty Bongman to się pewnie do wielkiego kraba modlisz.
Ja też, w minimalnym stopniu, szanuję ludzi, którzy upatrują w takim szajsie jakiejś prawdy nt. pospolitego ogółu.
Mr Zakapior napisał/a:
Sam kurwa jesteś smutny. Jak ktoś wierzy to to uszanuj.
Nie wierzę ale szanuje
A co ma kurwa szacunek do wiary a modlenie się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy?
gordonviet napisał/a:
A co ma kurwa szacunek do wiary a modlenie się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy?
Wskaż osobę, która w rzeczywistości (tzn. realnym świecie, a nie w umyśle jakiegoś nienawistnika) modli się do rozbitego tupolewa czy przedsiębiorcy.
wydrunio napisał/a:
O chuj wam chodzi? Wiara to indywidualna sprawa każdego człowieka. Ty Bongman to się pewnie do wielkiego kraba modlisz.
Kurwa i się zaczyna,gdziekolwiek BongMan się wypowie zaraz musi być atak na niego.Może znany jest tutaj ze swoich opowieści i sucharów ale kurwa ludzie,pokażcie że macie takie coś jak mózg i nie próbujcie być sławni tylko dlatego bo pociśniecie jemu tekstem rodem z podstawówki,walczycie tutaj o fejm,jakby sadol był waszym drugim życiem.
Ogarnijcie się z tym,może pierwszy raz było to śmieszne,teraz jest to tylko żenujące i głupie
Jedni się modlą do ściany, inni fapią przed kompem, jeszcze inni właśnie kradną felgi autorowi wstawki. Wniosek których trzeba tępić i obcinać ręce jest chyba prosty. Dopóki nikt się nie wpieprza w moje życie niech sobie robi to co go uszczęśliwia.
gordonviet napisał/a:
W myśl zasady: Czegoś nie rozumiem to jest chujowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów