Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wytłumaczył, że oznacza to: Pinkie, Motor, Traktor, Siła.
Wyszła więc za Pinkiego, ale nie była zadowolona z jego męskości. Pewnego dnia udało jej się zdobyć adres lekarza, który wystawiał to świadectwo, wzięła kartkę i poszła do niego.
- Panie doktorze, pan wystawiał mojemu mężowi świadectwo męskości. Niech mi pan wytłumaczy ten skrót.
Doktor popatrzył:
- PMTS. A, już pamiętam. Pinkie Może Tylko Siusiu.
Pewna kobieta miała wyjść za Pinkiego, ale oczekiwała od niego świadectwa męskości (to było w bardzo konserwatywnej społeczności chrześcijańskiej, gdzie seks przedmałżeński nie wchodził w rachubę). Pinkie poszedł do lekarza, ten go przebadał i wystawił mu karteczkę, którą Pinkie pokazał kobiecie: PMTS.
Wytłumaczył, że oznacza to: Pinkie, Motor, Traktor, Siła.
Wyszła więc za Pinkiego, ale nie była zadowolona z jego męskości. Pewnego dnia udało jej się zdobyć adres lekarza, który wystawiał to świadectwo, wzięła kartkę i poszła do niego.
- Panie doktorze, pan wystawiał mojemu mężowi świadectwo męskości. Niech mi pan wytłumaczy ten skrót.
Doktor popatrzył:
- PMTS. A, już pamiętam. Pinkie Może Tylko Siusiu.
A mimo to się urodziłeś, no zobacz jaka magia
A ja jeszcze nie, morze mam kłopoty z jelitami?
A może tak, a może nie?
Morze faluje zawsze tak jak chce...
A morze tak, a morze nie -
Woli nie próbuj mu narzucić swej.
Zresztą nauka pójdzie do przodu i okaże się, że to bzdura, tak jak kiedyś ludzie wierzyli, że ziemia jest płaska, teoria ewolucji będzie traktowana na równi z tego typu rewelacjami.
O organach nieużywanych było w teorii Lamarcka nie Darwina, a to zupełnie inna bajka. A obecnie obowiązuje teoria Darwina i lepszej ni ma i długo nie będzie, choć nikt nie twierdzi, że to wyjaśnienie ostateczne. Natomiast wszyscy bogowie BYLI nieśmiertelni, jak sami twierdzili (za Lecem)*, więc nie dajmy się zwieść mocno lansowanej przez prawicowo-katolickie środowiska popularnej tezie o istnieniu boga.
* - Dla debili - nie doszukujcie się jakiegoś skrótu, chodzi o Stanisława Jerzego Leca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów