📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze
I właśnie dzięki takim debilom jest z czego się pośmiać.
mimo wszystko fajnie sobie lata na 1, mam nadzieje że sie nie poddał
...daje piwko za postawienie motocykla na koło jedną ręką, i za upadek, gdzie pomylił chyba sprzęgło z przednim hamulcem, no bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć
Kto jeździł, ten wie, że to nie jest takie proste. LWG Puszkarze
Edit: Ten gość, trzymał przez cały czas klamkę przedniego hamulca.
Rzeczywiście motopizda.....
Kto jeździł, ten wie, że to nie jest takie proste. LWG Puszkarze
Edit: Ten gość, trzymał przez cały czas klamkę przedniego hamulca.
Rzeczywiście motopizda.....
Up. Ty to ślepy jesteś czy na angielskich motorynkach śmigałeś ?? W którym momencie gość trzyma klamkę przedniego hamulca ?
Up. Jeszcze nie ślepy, ale masz rację. Klamke naciska w ostatnim momencie. Zabolało Cie to w Twoją puszkową dupę?
Niemniej jednak, przyznaję Tobie rację: myliłem się.
Niemniej jednak, przyznaję Tobie rację: myliłem się.
@up eksperci
od kiedy przedni hamulec blokuje tylne koło? (chyba ze CBS - ale to przy jeździe na obu kołach)
od kiedy przedni hamulec blokuje tylne koło? (chyba ze CBS - ale to przy jeździe na obu kołach)
Swirek86 napisał/a:
... gdzie pomylił chyba sprzęgło z przednim hamulcem, no bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć
Kto jeździł, ten wie, że to nie jest takie proste.....
no ty napewno nie jezdziles, bo bys wiedzial ze pierdolisz jak potluczony
A ja uważam że szacunek mu się należy za taki popis. 90% z was nawet nie ujechala 15m na jednym kole, a gościu ciśnie dobry kilometr. Poćwiczy jeszcze trochę i spokojnie będzie mógł jeździć na zawody a wy drodzy sadole skrolujcie dalej.
Takie pytanie do motorofców. Dlaczego te gogi nie maja ubioru pod motocykl, który chroni przed otarciami przy upadku? Jednak motopizda nie jest za darmo.
misiu1123 napisał/a:
Takie pytanie do motorofców. Dlaczego te gogi nie maja ubioru pod motocykl, który chroni przed otarciami przy upadku? Jednak motopizda nie jest za darmo.
Bo ostatnie piniendze wydali na motór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów