18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
wajnona 2013-08-16, 18:22 4
Nie musiałeś zaznaczać, mózg sadola wypatrzy seks nawet tam, gdzie go nie ma
Zgłoś
Dalione 2013-08-16, 18:29 1
Pokaż cycki i nie pierdol
Zgłoś
dnr 2013-08-16, 18:47 3
Zjebałeś tym zaznaczaniem. Dla kogo to kurwa zrobiłeś, dla gimbusów żeby sobie zwalili przy tych 20 pikselach dupy czy pizdy?
Zgłoś
marcinc53 2013-08-16, 19:20 2
Zaznaczyć to sobie możesz brak mózgu. Tu nie chodzi tylko o roznegliżowane niewiasty (choć grają tu one ważną rolę). Ten obrazek ma przesłanie dziwko

dupa
Zgłoś
vladislav 2013-08-16, 19:22
Wrzuć oryginał!
Zgłoś
marcinc53 2013-08-16, 20:20
@up

dupa
Zgłoś
Salamanca 2013-09-23, 22:06 6
Różnica między kobietami, a mężczyznami

zajebane z dzidy
Zgłoś
Fire_Penguin 2013-09-23, 22:21
Ja pierdole, to już było tyle razy, że aż szkoda energii na kopiowanie linków...

Czytając to, osiedlasz araba
Zgłoś
Cyjanek 2013-09-23, 22:27
I z resztą chuja prawda, bo ja potrzebuje 30 minut na ogarnięcie...
Zgłoś
Fire_Penguin 2013-09-23, 22:33
@up.

Mi na samo sranie schodzi 20 minut

Czytając to, osiedlasz araba
Zgłoś
noe82 2013-09-23, 22:53
kurwa, moja baba zanim wyjdzie odprowadzić Syna do przedszkola musi umyć głowę i się pomalować, wraca i.... i siedzi w domu. zajmuje jej ponad godzinę.
Zgłoś
szoszana 2013-12-30, 19:39 1
Czyli cała prawda o ewolucji
Zgłoś
longlong7 2013-12-30, 19:47
no odnajdowali małe czaszki i przygarbione kości co by wskazywało na człowieka pierwotnego, ale czy znaleźli jakieś wielkie czaszki ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów