Niedawno dużą popularność zdobył naukowy wywód Mariana Kowalskiego na temat teorii ewolucji. Myśleliście że Marian po tym wszystkim poszedł po rozum do głowy? A może zreflektował się, zapadł ze wstydu pod ziemię. Nic z tych rzeczy facet jest mega dumny z tego co powiedział i wraz ze swym środowiskiem kontynuuje ofensywę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie przeczytałem, że Chojecki jest pastorem jakiegoś wymyślonego kościoła, a w tym kosciele wierzą, że jak przyjdzie "koniec czasu", to Pan Jezus przyjdzie i wierzących fizycznie (!) weźmie za rączkę i zaciągnie w chmurki - doktryna nazywana Porwaniem Kościoła lub Porwaniem Wiernych. I nie przeczytałem tego w wyborczej albo newsweeku - można sprawdzić to na ich stronie.
Nazywa się to coś Kościół Nowego Przymierza w Lublinie i popiera politycznie Kowalskiego, a Kowalski ich.
To jest rzeczywiście bardziej przekonujące niż teoria ewolucji.
Umieram ze śmiechu. Pozdrawiam.
Nazywa się to coś Kościół Nowego Przymierza w Lublinie i popiera politycznie Kowalskiego, a Kowalski ich.
To jest rzeczywiście bardziej przekonujące niż teoria ewolucji.
Umieram ze śmiechu. Pozdrawiam.
no i pod tematem, jak zawsze lewackie małpy drapią się nawzajem po jajach
froqer napisał/a:
@up do kogoś konkretnego się przypierdalasz?
Piszesz do "elfisa" - jednego z największych, prawackich oszołomów na sadolu
PS Sam zresztą kiedyś przyznał i szczycił się, że głosował na PiS.
Więc jest... hipokrytą?
elfis jako wyborca PiSu ora samego siebie jadąc po lewakach, no chyba, że uważa, że socjalizm jest prawicowy
TB303
sezamkowyRozpierdol
nie mogliście
/mogłeś, bo nie wiem który komu posuwa, a może sam sobie robisz dobrze, onanizując się przy własnych tekstach na wielu kontach/
w końcu to sadol
nic więcej mądrego napisać
na tyle kmiotku ciebie stać,
tylko dlaczego czuję śmierdzi ci z ust CEBULĄ
chyba mnie pojebało dzisiaj,
odpisuję na kurewskie , kurew wpisy
sezamkowyRozpierdol
nie mogliście
/mogłeś, bo nie wiem który komu posuwa, a może sam sobie robisz dobrze, onanizując się przy własnych tekstach na wielu kontach/
w końcu to sadol
nic więcej mądrego napisać
na tyle kmiotku ciebie stać,
tylko dlaczego czuję śmierdzi ci z ust CEBULĄ
chyba mnie pojebało dzisiaj,
odpisuję na kurewskie , kurew wpisy
Pył bitewny już opadł, fujara elfisa również
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów