"bo skąd mam wiedzieć?"
- To po chuj się wypowiadasz.
"Im dłużej myślę, tym więcej mam wątpliwości."
- Pomagają opracowania naukowe. Samo myślenie, gdy jest się cymbałem nic nie rozwiązuje.
Uwielbiam jak wypowiada się taka jedna z drugą małpą oceniają poglądy, które kształtowały się przez stulecia nie znając podstawowych założeń.
Marian uważa, że był ławnikiem w sprawie o jazdę na rowerze w stanie nietrzeźwości i uzasadnia jakieś swoje debilne pomysły. Kłamiesz, kurwo, Marianie. Nigdy nie byłeś ławnikiem w takiej sprawie, ponieważ w takich sprawach nie ma ławników.
Wkurwia mnie ten debil, ponieważ jest głupi, nie ma absolutnie żadnej wiedzy, a jest jakimś pierdolonym celebrytą i wygłasza swoje durne mowy, a inne debile mu przyklaskują.
Ewolucja LEWACKĄ teorią. To jest teoria naukowa, nie polityczna.
Człowiekowi bliżej do świni. Nie, kurwa, nie jest mu bliżej.
Co takie ludzkie gówna robią w mediach i polityce. Nie można promować normalnego środowiska o poglądach liberalnych lub prawicowych?
Nie dam piwa, bo jak widzę ten ryj to mnie trzęsie.
Tak, mam potężny ból dupy. Wiem, będą żylaki. Idę wypić jakąś herbatkę na uspokojenie.
PS. I nigdzie w teorii ewolucji nie jest napisane, że z organizmów mniej doskonałych, powstają bardziej doskonałe. Adaptują się do środowiska preferując cechy bardziej przydatne, te mniej przydatne zamierają.