18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Artixxxx 2021-06-09, 16:15 2
widać pierwszy raz . lampy lusterka drzwi takie rzeczy są drogie a nie szyby boczne
Zgłoś
Odilla 2021-06-09, 17:16 1
Sam kiedyś kluczki na parkingu zatrzasnąłem w mondeo i też nie mogłem młotkiem wybić szyby po dłuższej chwili się udało więc nie fejk
Zgłoś
35i 2021-06-09, 17:51 3
Odilla napisał/a:

Sam kiedyś kluczki na parkingu zatrzasnąłem w mondeo i też nie mogłem młotkiem wybić szyby po dłuższej chwili się udało więc nie fejk

Byś się chociaż do tego nie przyznawał.
Zgłoś
gall-kg 2021-06-09, 18:12 1
co zepsuło się jej?
Zgłoś
Pietras 2021-06-09, 18:13
Jak by to było moje auto to mordę suce bym rozjebał o krawężnik , no ale może mu się należało tak czy inaczej i tak bym rozjebał
Zgłoś
homorek 2021-06-09, 19:01
Jebie fejkiem.... nawet przy spierdolonym siłowo uderzeniu szyba boczna poszła by w mak.. Nie wspominając o masce ( wgniotach) ale jaki wiking taki gumowy toporek.
Zgłoś
Besteher 2021-06-09, 20:08 1
Aż mi się z tym skojarzyło

Zgłoś
Gromm 2021-06-09, 20:32
wwo19994 napisał/a:

Mogłoby tak odbić niefortunnie i jebnąć jej w czoło ostrzem.

To samo mi przyszło na myśl!
Zgłoś
wilkoala 2021-06-10, 7:42 1
Asuritta napisał/a:

Kobiety są niezrównoważone psychicznie, nimi sterują HORMONY i kasa, normalna reakcja baby gdy traci wygodne życie bo facet widzi że on zarabia więcej a gówno z tego ma poza pasożytem w domu... ten przed ślubem pewnie więc nie stracił połowy wszystkiego na co zapierdalał całe życie. A Kobieta ma wyjebane jak każda dlatego np. przy zdradzie dostaje wpierdol kochanka nie typ a jeżeli on zarabia DOBRZE to nawet nie rzuci go bo straci wygodne życie i kasę niewolnika

Rozumiem że miałeś z nimi raczej niezdrowe relacje, ale nie oceniaj całej płci pięknej przez pryzmat własnych doświadczeń.
Jeśli zawsze trafiasz tylko na suki i zołzy, to może też być tak że sam jesteś za to trochę odpowiedzialny, bo przecież to ty sam je wybierałeś.

Asuritta napisał/a:

Panowie chrońcie się JESTESMY wykorzystywani jako słaba płeć przez chore kobiety, pierwsza oznaka to po urodzeniu dziecka kończy się seks itp. po prostu NIEWOLA za kasę naszą

Tak jest, nauczaj nas bo jesteś taki mondry.
Nareszcie widzę jakie to proste.
Zgłoś
SzymaneK 2021-06-10, 10:53 1
wwo19994 napisał/a:

Mogłoby tak odbić niefortunnie i jebnąć jej w czoło ostrzem.

Jak kurwa niefortunnie!
Zgłoś
rister 2021-06-10, 20:18 1
Nie udało się jej zbić szyby ponieważ uderzała w środek co powodowało sprężynowanie. Aby zbić szybę należy uderzać przy krawędzi.
Zgłoś
X................3 2021-06-10, 22:18
Jak ona myśli że za to nie zapłaci to ją coś pojebało, a nie czekaj pewnie nie pracuje i jej portfel spierdolił, dlatego taka wkurwiona
Zgłoś
Mefisto 2021-06-11, 1:00 1
Myślałem, że to reklama nowej Tojoty
Zgłoś
shogo 2021-06-14, 3:41
Mietek7567 napisał/a:

Zajebista szyba.

gdzie takie dostane wie ktoś może ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem