Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sam kiedyś kluczki na parkingu zatrzasnąłem w mondeo i też nie mogłem młotkiem wybić szyby po dłuższej chwili się udało więc nie fejk
Byś się chociaż do tego nie przyznawał.
Mogłoby tak odbić niefortunnie i jebnąć jej w czoło ostrzem.
To samo mi przyszło na myśl!
Kobiety są niezrównoważone psychicznie, nimi sterują HORMONY i kasa, normalna reakcja baby gdy traci wygodne życie bo facet widzi że on zarabia więcej a gówno z tego ma poza pasożytem w domu... ten przed ślubem pewnie więc nie stracił połowy wszystkiego na co zapierdalał całe życie. A Kobieta ma wyjebane jak każda dlatego np. przy zdradzie dostaje wpierdol kochanka nie typ a jeżeli on zarabia DOBRZE to nawet nie rzuci go bo straci wygodne życie i kasę niewolnika
Rozumiem że miałeś z nimi raczej niezdrowe relacje, ale nie oceniaj całej płci pięknej przez pryzmat własnych doświadczeń.
Jeśli zawsze trafiasz tylko na suki i zołzy, to może też być tak że sam jesteś za to trochę odpowiedzialny, bo przecież to ty sam je wybierałeś.
Panowie chrońcie się JESTESMY wykorzystywani jako słaba płeć przez chore kobiety, pierwsza oznaka to po urodzeniu dziecka kończy się seks itp. po prostu NIEWOLA za kasę naszą
Tak jest, nauczaj nas bo jesteś taki mondry.
Nareszcie widzę jakie to proste.
Mogłoby tak odbić niefortunnie i jebnąć jej w czoło ostrzem.
Jak kurwa niefortunnie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów