Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Manowarrior 2018-05-15, 13:19
Odstaw clenbuterol
Zgłoś
shawshank 2018-05-15, 15:54
Miałem identyczne efekty wizualne + zajebisty ból. Z tym że na łydce, po moim pierwszym maratonie. Ps dzięki dla dwóch lasek co dały mi tabletki z magnezem
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-15, 16:49
@u_szy a czemu nie? Jak mu tak wygodnie? Może nie ma kompleksów jak Ty.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
jordan632 2018-05-15, 17:37
skurcz mięśnia czterogłowego uda i ogolone nogi... na bank na szosie śmigasz
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-05-15, 18:23
tylko baby i pedały golą sobie nogi

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
OxY 2018-05-15, 18:24
Więcej supli żryj, szczawianami popraw, to kamienie na nerkach będziemy oglądać
zwykłe odwodnienie po treningu

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-05-15, 20:11
Crazy_Edek napisał/a:

Polecam okład z wiejskiej cipy

na Wiejskiej jest już mało cip, ale jak przyjdzie PO znów się pojawią, tylko z chujem i w sukienkach
Zgłoś
Karboksylator 2018-05-15, 21:11
taa, skurcze, chyba mózgu. Gość dmucha sobie po nodze powietrzem sprężonym.

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
-................- 2018-05-15, 21:12
@OxY Odwodnienie i braki wapnia/magnezu, ale nie muszą być wynikiem samego treningu. Dlatego napisałem o Muszyniance, a jeśli nie przejdzie to ma to podłoże w gospodarce organizmu i trzeba zrobić badanka.
Zgłoś
Invi_009 2018-05-16, 1:14
Al to musi boleć....
Zgłoś
u_szy 2018-08-14, 17:22
Mors_Nigra napisał/a:

@u_szy a czemu nie? Jak mu tak wygodnie? Może nie ma kompleksów jak Ty.

nie wiem czemu mialbym miec kompleksy skoro nie gole nog? jak jeden kolega juz tu powiedzial tylko PEDALY GOLA GIRY. no chyba ze do celow sportowych to moge zrozumiec..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów