. nie byli bo materiał wlasny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Odstaw clenbuterol
Miałem identyczne efekty wizualne + zajebisty ból. Z tym że na łydce, po moim pierwszym maratonie. Ps dzięki dla dwóch lasek co dały mi tabletki z magnezem
@u_szy a czemu nie? Jak mu tak wygodnie? Może nie ma kompleksów jak Ty.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Więcej supli żryj, szczawianami popraw, to kamienie na nerkach będziemy oglądać
zwykłe odwodnienie po treningu
zwykłe odwodnienie po treningu
na Wiejskiej jest już mało cip, ale jak przyjdzie PO znów się pojawią, tylko z chujem i w sukienkach
taa, skurcze, chyba mózgu. Gość dmucha sobie po nodze powietrzem sprężonym.
@OxY Odwodnienie i braki wapnia/magnezu, ale nie muszą być wynikiem samego treningu. Dlatego napisałem o Muszyniance, a jeśli nie przejdzie to ma to podłoże w gospodarce organizmu i trzeba zrobić badanka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów