Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:32
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
e................2 2018-05-15, 1:40 3
w latach 80, 90 u nas też brakowało witamin i żelaza
Zgłoś
-................- 2018-05-15, 2:21 2
Pij Muszyniankę i po kilku dniach przejdzie. A jeśli nie, to marsz do lekarza zbadać się pod kątem tężyczki utajonej, drżenia samoistnego i kilku innych ciekawych schorzeń z tego gatunku. Jak rzucisz te hasła, to już Ci lekarz podpowie, co to może być.
Zgłoś
doopa 2018-05-15, 2:45
brak magnezu?
Zgłoś
Kruszynka126 2018-05-15, 3:20
Masz obcego pod skórą!
Zgłoś
CrazyEdek 2018-05-15, 5:36 38
Polecam okład z wiejskiej cipy

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
mygyry 2018-05-15, 6:58 13
Wibrator ma przebicie i idzie napięcie po mięśniu ot tajemnica
Zgłoś
longlong7 2018-05-15, 7:56
relaks co?
Zgłoś
freaky 2018-05-15, 8:10
Niedawno szukałem info w sieci odnośnie moich skurczow mięśnia obszernego przyśrodkowego. Męczą mnie już 5 dzień, bez przerwy również w nocy, a ich częstotliwość to ponad 100 skurczow na minutę. Może Ty masz jakąś wiedzę
Zgłoś
poligon6 2018-05-15, 9:02 3
@up

Wystarczy wbic igłe

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
~Velture 2018-05-15, 9:57 1
Amator...
sadistic.pl/ekstremalny-skurcz-lydki-vt125221.htm

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
panar3 2018-05-15, 10:01 1
Myślę, koledzy szanowni że mocne kucotrzepanie tu odchodzi i zjawisko obserwowane jest wynikiem przechodzenia energii ze stanu w stan. Myślę że zainstalowana w dupie autora żarówka mogłaby nieco rozjaśnić te, jakże owocne, dywagacje.
Zgłoś
Marccelo 2018-05-15, 12:03
A gdzie cycki ?
Zgłoś
Alonso 2018-05-15, 12:18 1
Gość ma wiewiórkę w nodze. Ja na jego miejscu wyciąłbym ją nożykiem do tapet.
Zgłoś
u_szy 2018-05-15, 12:58 2
golisz giry?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów