. nie byli bo materiał wlasny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
w latach 80, 90 u nas też brakowało witamin i żelaza
Pij Muszyniankę i po kilku dniach przejdzie. A jeśli nie, to marsz do lekarza zbadać się pod kątem tężyczki utajonej, drżenia samoistnego i kilku innych ciekawych schorzeń z tego gatunku. Jak rzucisz te hasła, to już Ci lekarz podpowie, co to może być.
Masz obcego pod skórą!
Polecam okład z wiejskiej cipy
Niedawno szukałem info w sieci odnośnie moich skurczow mięśnia obszernego przyśrodkowego. Męczą mnie już 5 dzień, bez przerwy również w nocy, a ich częstotliwość to ponad 100 skurczow na minutę. Może Ty masz jakąś wiedzę
Wystarczy wbic igłe
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Amator...
sadistic.pl/ekstremalny-skurcz-lydki-vt125221.htm
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
sadistic.pl/ekstremalny-skurcz-lydki-vt125221.htm
Myślę, koledzy szanowni że mocne kucotrzepanie tu odchodzi i zjawisko obserwowane jest wynikiem przechodzenia energii ze stanu w stan. Myślę że zainstalowana w dupie autora żarówka mogłaby nieco rozjaśnić te, jakże owocne, dywagacje.
Gość ma wiewiórkę w nodze. Ja na jego miejscu wyciąłbym ją nożykiem do tapet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów