18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
vantage 2013-06-16, 18:37 10
5 minut... 4 palce.. kretyn.
PepsiQ napisał/a:

Pamiętacie kolesia, który wypił 20 letnią Crystal Pepsi?

Ja nie pamiętałem, więc może inni też. A ciekawe.
Zgłoś
Iga 2013-06-16, 18:42 1
o kuuuuuuuuuurwa ja chce taki kufelek do piwa!!
Zgłoś
BDrummer 2013-06-16, 18:46
to był inny facet
Zgłoś
303 2013-06-16, 18:46 2
Już osioł mógł do kubła czy tej szklanicy rzygać, tak upierdolił pół podłogi lepkim przereklamowanym redbulem i mlekiem któe będzie walić po czasie.
Zgłoś
RafałB5 2013-06-16, 20:17 2
@303 jak dobrze posłuchasz to słychać że rzyga do wiadra
Zgłoś
Schabik 2013-06-16, 20:57
Cytat:

Jak można być aż tak głupim?

Wystarczy być - jak to śpiewał Bruce Springsteen - Born in the USA
Zgłoś
Matush5 2013-06-16, 21:05
Co w ogóle za reakcja sprawia ten energetyk z mlekiem ? Ja pamietam jak ludzie zrzygali, że herbatę z mlekiem się pije a potem ogarnąłem, że w angli to przysmak więc, może ktoś mi wytłumaczyć ?
Zgłoś
NomadUG 2013-06-16, 21:44
Wspaniałe !!! jak ja to kocham <33
Zgłoś
kih0n 2013-06-16, 22:01
podobnej wielkości kufle z Paulanera mieli piłkarze Bayernu na koniec sezonu czy coś
Zgłoś
R................y 2013-06-17, 0:26
Gdzie on to zmieścił
Zgłoś
Machol 2013-06-21, 8:47
No właśnie, padło pytanie "gdzie on to zmieścił" i jest to w zasadzie odpowiedź na zastanowienia o jakichś reakcjach chemicznych jednego z drugim. Reakcja nastąpiła - mleko się nieco ścięło i tyle. Z prawie sera żadna trucizna.
Taki napój na pewno przestał być na tyle zasadowy, aby opóźnić działanie kwasu solnego w żołądku.
Człowiek rzyga z powodu zatrucia właściwie zawsze po czasie, gdy element trujący rozbiega nam się po żyłach - czyli gdy dotrze już do jelit. Ponieważ trawienie czasem trwa nawet trzy godziny, organizm "ma nadzieję", że nie dopuści do wchłonięcia resztek trucizny.
Spójrzcie na tego kolesia, na jego kufel i przypomnijcie sobie anatomię. Spróbujcie wyobrazić sobie jego żołądek, gdzie się znajduje i jaki jest duży. Albo mały, patrząc względem kufla.
To się po prostu kurwa w nim NIE ZMIEŚCIŁO. Żołądek może na maksa zmieścić 2 litry, a tyle on miał w samym baniaku z mlekiem...

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów