tym razem cos z innej beczki kompilacja epic win
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sporty zimowe są najlepsze i chuj.
~The Butcher-a chuj jest lepszy jak sporty zimowe
W sumie wolałbym umrzeć w ten sposób niż przez jakąś pizdę bez umiejętności na drodze.
Piwo się kurwa się należy się ok!
Na tak krótką chwilę zapomniałem o wszystkim innym!
Na tak krótką chwilę zapomniałem o wszystkim innym!
ciekawe ilu internetowych napinaczy ma takie jaja jak oni k***a jego mać!
Oglądam i tak mnie wciągneło, że dopiero na samym końcu zorientowałem się jaka syfiasta muzyka była w podkładzie
Gorillaz - Melancholy Hill (Feed Me Remix)
Jak komuś się piosenka podobała
Jak komuś się piosenka podobała
Za krótki filmik
Ale piwo będzie, za to że większości tricków nie widziałem
mikel1994, to jest nas dwóch
Ale piwo będzie, za to że większości tricków nie widziałem
mikel1994, to jest nas dwóch
Flip na wózku inwalidzkim miażdży
1:21 Airwolf się chowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów