📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak już jesteśmy przy lataniu, kilka śmigłowców:
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-22, 18:59 ]
sorry, nie Tobie chciałem postawic piwo, ale juz masz
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-22, 18:59 ]
sorry, nie Tobie chciałem postawic piwo, ale juz masz
@ xtraludek to 2 zdjęcie, co to za miejsce?
Astrox napisał/a:
@ xtraludek to 2 zdjęcie, co to za miejsce?
pewnie Moskwa...
Każdy wszechmogący, każdy gówno warty.
rzygac to sie chce od breakbeat-u:)co to za kawalek prosze mi powiedziec...
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Swojego czasu nagralem sie w symulacje. Zaczelo sie od F19 Stealth Fighter na Commodore 64... Potem na PC F22 Lightning 2, Ligthning 3, F22 TAW - ktore uwazam, za jedna z lepszych symulatorow/strategii (opcja kierowania ruchem powietrznym miazdzyla). Potem ukazaly sie prawdziwe symulatory Jane's:
Ostatnio tylko Lock-on, ktory jest trudny, ale podobno nie realistyczny, jesli chodzi o model lotu.
To wszystko ma sie i tak nijak do prawdziwego lotu; dla bardziej wtajemniczonych polecam: aircombat.com/ - nie trzeba miec licencji.
Ostatnio tylko Lock-on, ktory jest trudny, ale podobno nie realistyczny, jesli chodzi o model lotu.
To wszystko ma sie i tak nijak do prawdziwego lotu; dla bardziej wtajemniczonych polecam: aircombat.com/ - nie trzeba miec licencji.
mcmt napisał/a:
No nie wiem, do podstawy można zainstalować dodatek. A jest jeszcze wersja black sharck. Moim zdaniem to najlepszy symulator.
To, ze jest to najlepszy symulator to nie ulega watpliwosci. Chodzi o wypowiedzi prawdziwych pilotow, ktorzy uznali jednoglosnie, ze model lotu odbiega tragicznie od realistycznego
mcmt, wszystkim nigdy nie dogodzisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów