📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Szkoda że, nie spróbował się odlać
Pierdolone brudasy, tylko syf po sobie zostawiają.
fastfood nabrał nowego znaczenia... ale piwa by tak szybko raczej nie wypuścił z rąk....
To ten trójkołowiec z silnikiem od R1?
A pamieta ktos filmik jak w wesolym miasteczku dwoch kolesi tez chcialo cos zjesc i do tego wypic shake'a??
Jeżeli mnie oczy nie mylą, to chyba w 2-3 sekundzie widać napis... Po grecku... Taaak, bida i nędza- płaćmy więcej- Atom sam się nie zatankuje...
rajes napisał/a:
A pamieta ktos filmik jak w wesolym miasteczku dwoch kolesi tez chcialo cos zjesc i do tego wypic shake'a??
Nie
To Ariel Atom, kładzie na łopatki Ferki, Porszaki i inne wynalazki.
Kurwa, za zalanie siedzenia wyleciałby u mnie za drzwi w trybie natychmiastowym... gdybym kiedykolwiek miał kabriolet:P
i pomyśleć że te badziewiaki mają napęd elektryczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów