Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz już wiem, internety jednak nie zawsze ogłupiają
Wypadki w fabrykach są zajebiste. Sam kiedyś jako nastolatek pracowałem na tokarce i wielkiej wiertarce. Zastanawiałem się co za pojeb wymyślił, że nie wolno w rękawicach pracować, przecież te wióry przy obróbce metalu są kurewsko gorące.
gdyby oglądanie zadola dostarczało tylko takich cennych wniosków zamiast pustych wyrzutów szkodliwej "łatwej" dopaminy, to byłby BARDZO pożyteczny portal.
Wypadki w fabrykach są zajebiste. Sam kiedyś jako nastolatek pracowałem na tokarce i wielkiej wiertarce. Zastanawiałem się co za pojeb wymyślił, że nie wolno w rękawicach pracować, przecież te wióry przy obróbce metalu są kurewsko gorące.
Świetnie cie przygotowali na bhp skoro z internetu się dowiedziałeś
Świetnie cie przygotowali na bhp skoro z internetu się dowiedziałeś
Gdy wióry z obrabianych swożni zawijały mi się wokół szyi, nie było jeszcze internetu na świecie, a majster mówił, że tak ma być i chuj, nie było dyskusji xd
Chłop niewrażliwy, wstał i poszedł robić swoje. Pewnie dzień jak co dzień i to co się wydarzyło zdarza się tam conajmniej raz dziennie
a może wczoraj miał on sam podobną sytuacje? I już wie że co go nie zabije to go wzmocnij?
Maszyna po świętach jak mój brzuch, też niedługo jebnie
Dla dobra portalu i uciechy nas wszystkich nie zapomnij odpalić wcześniej kamerki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów