Zdjęcie pokazuje jak opierdalają się w fabryce zabawek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do roboty skośne leniwe małpy!
A gadają wszyscy, że w tych Chinach tak źle. Śpią w pracy. Kto by pomyślał, że u nas można by tak zrobić.
Jakby się tak dogłębnie zastanowić, to trochę to przykre... jakieś dzieci czekają na zabawki a oni się opierdalają.
miejmy tylko nadzieje, że to zdjęcie trafi do szefa i wyjebie ich z roboty... jak mozna sie tak opierdalać
A Ja bym nie spał na miejscu faceta tylko wąchał i lizał jej stópki mmmmmmmmm.........
oni zapierdalają tak dużo że nawet nie opłaca im się iść do domu dlatego śpią w pracy.Kurwa ludzie,może to śmieszne ale wy,wasi bracia siostry lub wasze dzieci bawiły(ą) się lalkami lub samochodzikami które robią właśnie tacy ludzie.
trochę kurwa szacunku przecież to nie czarnuchy.
trochę kurwa szacunku przecież to nie czarnuchy.
Śpią w pracy, bo ostatnio byli w domu (mieli wolne) jak jeszcze Chińskiego muru nie było. Pewnie na 12h pracy przysługuje im 15 min snu i tak 7 dni świat.
Ty do pracy idziesz na 8h, a Chińczyk na całe życie
Pewnie tak radioaktywne te zabawki, że zgona tam jebnęli
I jeszcze narzekają że zarabiają 10 usd miesięcznie. Do roboty jakiś nadzorca powinien ich pogonić a sen dobrze przegania amfetmina. Polscy wyzyskiwacze powinni brać przykład i chińskich fabryk.
Dick napisał/a:
Śpią w pracy, bo ostatnio byli w domu (mieli wolne) jak jeszcze Chińskiego muru nie było. Pewnie na 12h pracy przysługuje im 15 min snu i tak 7 dni świat.
jeszcze pare lat i chinczyki beda sie tak smiali z Polakow
lapps napisał/a:
jeszcze pare lat i chinczyki beda sie tak smiali z Polakow
Już się śmieją, niedawno była informacja że w kilku prowincjach w Chinach podnieśli płace minimalną na 280 dolarów usd. Z początku się śmiałem, że jeszcze sto lat i będa mieli płacę minimalną taką jak na zachodzie ale po chwili do mnie dotarło, że 3/4 moich znajomych ze Ściany Wschodniej którzy zostali w Polsce zarabia niewiele więcej niż te 280 dolarów... I co najgorsze - większość z nich pracuje nielegalnie albo na śmieciówkach a w Chinach nieodprowadzanie składek na ubezpieczenie społeczne/zdrowotne przez pracodawcę karane jest 25 latami więzienia - pytanie otwrate: kto tu żyje w Trzecim Świecie, my czy oni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów