📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tą gwarancją to nie pic, w mojej zapalniczce zawias się popsuł wysłałem ją do nich i mi ją naprawili. Zapłaciłem tylko za przesyłkę.
cztery lata liceum z jedna przelazilemi gdybym nie zgubil pewnie bym ja do tej pory mial.
Ludomir napisał/a:
Z tą gwarancją to nie pic, w mojej zapalniczce zawias się popsuł wysłałem ją do nich i mi ją naprawili. Zapłaciłem tylko za przesyłkę.
Ok, ale czy wysyłka nie kosztowała więcej od nowej zapalary? :p
Cytat:
Ok, ale czy wysyłka nie kosztowała więcej od nowej zapalary? :p
Widzę kolego że nie miałeś nigdy Zippo. Każdy egzemplarz jest wyjątkowy i się ma sentyment jeżeli kupi się zapalniczkę za około 100 pln. Ale o kasę się nie rozchodzi, każda Zippo jest bezcenna.
Wysyłka do Niemiec raczej nie kosztuje ponad 50 zł, bo w takiej cenie zaczynają się najtańsze Zippo, a doliczyć tu trzeba wartość sentymentalną co dla niektórych jest bezcenne.
Ja swoje oryginalne Zippo wyrwałem za 40 zł z przesyłką i bynajmniej nie żałuje, bo służy wiernie i jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że mnie przeżyje, w czym dożywotnia gwarancja pomaga. Zastanawiam się nawet nad kolekcjonowaniem tych zapalarek.
Ja swoje oryginalne Zippo wyrwałem za 40 zł z przesyłką i bynajmniej nie żałuje, bo służy wiernie i jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że mnie przeżyje, w czym dożywotnia gwarancja pomaga. Zastanawiam się nawet nad kolekcjonowaniem tych zapalarek.
A mnie ze swojej strony jeszcze bardziej interesuje, że Ciebie to interesuje. Chcesz się dalej licytować, czy darujesz sobie bezsensowną pisaniene nie związaną z tematem?
drv87 napisał/a:
Widzę kolego że nie miałeś nigdy Zippo. Każdy egzemplarz jest wyjątkowy i się ma sentyment jeżeli kupi się zapalniczkę za około 100 pln. Ale o kasę się nie rozchodzi, każda Zippo jest bezcenna.
Przy drogiej tak, ale przy najtańszej od ok 40-50 zł? Ale też jest firma, która część napraw wykonuje w PL, więc nie jest źle po prostu nie wiedziałem, że już są naprawiane w Niemczech i w PL, bo kiedyś to było możliwe jedynie w USA
W przypadku uszkodzenia obudowy (szczególnie zawiasu) kompletną zapalniczkę należy wysłać (NA SWÓJ KOSZT) do europejskiego centrum napraw do ZIPPO EUROPEAN REPAIR CLINIC
Groendahlscher Weg 87
D-46446 EMMERICH am Rhein
Germany
W przypadku uszkodzenia mechanizmu roboczego kompletną zapalniczkę można wysłać również (NA SWÓJ KOSZT) do oficjalnego przedstawiciela firmy Zippo w Polsce na adres:
BATEK POLAND
ul. Chopina 20
05-260 Marki
Groendahlscher Weg 87
D-46446 EMMERICH am Rhein
Germany
W przypadku uszkodzenia mechanizmu roboczego kompletną zapalniczkę można wysłać również (NA SWÓJ KOSZT) do oficjalnego przedstawiciela firmy Zippo w Polsce na adres:
BATEK POLAND
ul. Chopina 20
05-260 Marki
evildead napisał/a:
może kogoś zainteresuje, iż sam posiadam kilka modeli
to to nie,ale z chęcią obejrze film
Kupowanie zapalniczki żeby robić tricki, to pedalstwo.
Ludomir napisał/a:
Jeśli producent uznaje gwarancję/reklamację to ma obowiązek pokryć koszty przesyłki ze swojej kieszeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów