📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
grzech nie dac piwa za takie cos, pieknie soczyscie pierdolnal. ale zamiast tego calego pierdolenia mogliby zapetlic tego dzwona i tez by bylo dobrze
Oj już nie bron bananów czy huj wie jak to nazwać. Latam w motocrossie kask 1,4 kg buty ok 3 kg, strój ok 2 kg, ochraniacze kolejne 2. Na początku ciężko i duszno ale człowiek się przyzwyczaja. Wysiłek to wysiłek. Jeżeli dla nich ważniejsze jest żeby się nie zmęczyć niż mieć normalną twarz to pozdro.
Kogo kurwa obchodzi ta cała historia jakby nie można było wrzucić samej akcji ><
ja jak sie wyjebałem na rowerze bo mi przednie koło stanęło w miejscu to łeb, szyję, barki, klatę, miednice, łokcie, palce, dłonie, kolana a nawet stopy pocięło.... szkoda ze nikt nie nagrał. Wyjebki na asfalcie są najlepsze, jeszcze jak auta jeżdżą to w ogóle miodzio!
szkoda że gościa ryja nie pokazali, chetnie bym zobaczył jego nos w keczupie
szkoda że gościa ryja nie pokazali, chetnie bym zobaczył jego nos w keczupie
Dobra chodź sobie w rurkach, ale i tak będziesz wyglądał jak pedał.
Z upadku, który trwał sekundę zrobili 5 minut pierdolenia.
Kask nic by nie dał chyba ze moto crossowy bo jak widać upadł na japę a co to bmw to chyba na przecenie w biedronce kupował.
Ryzyk fizyk, raczej brak mozgu jak dla mnie, kiedys ogladalem film chyba na discovery, poswiecony tego typowi "zabaw", zwykly rower nie jest w stanie wytrzymac skoku ze schodow z takiej wysokosci to takich rzeczy trzeba specjalny rower, jasne duzo drozszy ze wzmocniona rama itp, tym czyms to mogl najwyzej z kilku schodkow sobie poskakac, szczegolnie ze caly impet skoku przyjelo tylko jedno kolo i tyle na ten temat, niech jezdza dalej jest przynajmniej co ogladac
to już wiem czemu te niemki są takie brzydkie, chociaż ta jeszcze by uszła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów