📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taka zabawa powinna być spamowana co pół roku do wszystkich blachar i gimbusów na fejsbuku, to by się przerzedziło trochę
HondaH22 napisał/a:
Taka zabawa powinna być spamowana co pół roku do wszystkich blachar i gimbusów na fejsbuku, to by się przerzedziło trochę
dokładnie ! o tym samym pomyślałem :]
Za chuja bym nie chciał do Rosji na 7 dni jechać, nawet, gdyby to było za darmo
@mildyner
Bo pizda jesteś.
Bo pizda jesteś.
Musiałbym naprawdę dużo tej wódki wypić, żeby podawać swoje hasło na stronie, na której za podkład muzyczny robi "hava nagila".
dzięki, za te czerwone ramki wiem dzięki temu które filmy na pewno są chujowe...
Facebook jest przeznaczony dla ciot. W życiu nie założę tam konta. Brawo Rosjanie- gra w słusznej sprawie, świetny pomysł!
Ja tez facebooka nie mam i nie mam zamiaru miec. Ale z tego co wiem to niedlugo wszyscy bedziemy zmuszeni miec bo to kurestwo wszedzie sie pch. Czytalem juz przeslanki ze Windows 8 ma byc juz w jakis sposob polaczony z facebookiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów