📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
śmieszyło by bardziej, gdyby nie zrobiła tego pedalska biberopodobna gówniarzeria o płci do końca nieokreślonej.
Przynajmniej od młodego się uczą. Jest szansa że z nich ludzie wyrosną.
po chuj mu ta czapka?
co to za płeć w koncu?
chuj gimbusom piwa nie dam...
@większość komentarzy w tym temacie
Jak nisko trzeba upaść i jak zakompleksionym kretynem trzeba być by cisnąć w internecie po dzieciakach?
Jak nisko trzeba upaść i jak zakompleksionym kretynem trzeba być by cisnąć w internecie po dzieciakach?
Saia napisał/a:
zal Ci ich? to spierdalaj z sadola
Saia napisał/a:
nie po dzieciakach tylko po gimbusach z upierzeniem biberowskim i chodzących w czapkach w środku lata, gdyby wyglądali normalnie, to bym nie tylko piwo dał, ale i brawo bił.
Aż mam chęć wrzucenia linku do pewnego utworu waszego ulubionego artysty ale się powstrzymam i powiem : "Uderzenie bardzo afektowne ale ofiara mogła uderzyć tyłem głowy w ścianę". A tego linka wrzuce póxniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów