📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmieszyło by bardziej, gdyby nie zrobiła tego pedalska biberopodobna gówniarzeria o płci do końca nieokreślonej.
Przynajmniej od młodego się uczą. Jest szansa że z nich ludzie wyrosną.
po chuj mu ta czapka?
@up
Bo jest pedałem. Czy to nie oczywiste?
Bo jest pedałem. Czy to nie oczywiste?
co to za płeć w koncu?
chuj gimbusom piwa nie dam...
@większość komentarzy w tym temacie
Jak nisko trzeba upaść i jak zakompleksionym kretynem trzeba być by cisnąć w internecie po dzieciakach?
Jak nisko trzeba upaść i jak zakompleksionym kretynem trzeba być by cisnąć w internecie po dzieciakach?
Saia napisał/a:
zal Ci ich? to spierdalaj z sadola
Saia napisał/a:
nie po dzieciakach tylko po gimbusach z upierzeniem biberowskim i chodzących w czapkach w środku lata, gdyby wyglądali normalnie, to bym nie tylko piwo dał, ale i brawo bił.
Aż mam chęć wrzucenia linku do pewnego utworu waszego ulubionego artysty ale się powstrzymam i powiem : "Uderzenie bardzo afektowne ale ofiara mogła uderzyć tyłem głowy w ścianę". A tego linka wrzuce póxniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów