Taka tam niespodzianka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"Bynajmniej ma chłop dobra motywacje do walki z nałogiem " - przynajmniej do najbliższego weekendu
Mama, babcia, siostra, ciocia, wujek?
@upup weźcie się kurwa nauczcie używać słowa "bynajmniej"..miało być inteligentnie a wyszło...
gacek89 napisał/a:
@upup weźcie się kurwa nauczcie używać słowa "bynajmniej"..miało być inteligentnie a wyszło...
Nie spinaj dupy
Leexo napisał/a:
Nie spinaj dupy
Jesteś polakiem to pisz to pisz chociaż poprawną polszczyzną.
Kurwa, to nie są Mistrzowie.org, co to za syf?
Weź się naucz rozróżniać "przynajmniej" i "bynajmniej", bo właśnie zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Leexo napisał/a:
Bynajmniej ma chłop dobra motywacje do walki z nałogiem .
@down
Zawsze coś!
Weź się naucz rozróżniać "przynajmniej" i "bynajmniej", bo właśnie zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.
mowilem Ci juz ze, strasznie jadem saczysz w kazdym ze swoich postow?
Jadem robię co?
PS. Zeżarło ci chyba polskie znaki na klawiaturze. Kup nową.
idz sie dopierdol do swojej kuchenki, podobno zle piekarnik sie nagrzewa
idz sie dopierdol do swojej kuchenki, podobno zle piekarnik sie nagrzewa
Ja pierdole, co za zjebane, odrealnione pokolenie. Jakby tego facebooka chuj strzelił, to zabrałby do grobu 1/3 zarejestrowanych tam osób, którym by się życie zawaliło wraz z zakończeniem możliwości lansu.
Ja pierdole, co za zjebane, odrealnione pokolenie. Jakby tego facebooka chuj strzelił, to zabrałby do grobu 1/3 zarejestrowanych tam osób, którym by się życie zawaliło wraz z zakończeniem możliwości lansu.
Z drugiej strony patrzcie na lajki. Imię Dominyka?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów