18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Facebookowi się wypsnęło
Ryanx • 2021-09-06, 11:50
Facebookowy algorytm ocenił osobniki, na podstawie ich zachowania, za co Facebook przeprasza.
Czekam na czasy, kiedy za coś takiego przepraszać nikt nie będzie.

Link do całości artykułu:
<nie mogę jeszcze wstawiać linków>
Zgłoś
swampman 2021-09-06, 11:52 97
algorytmy sztucznej inteligencji sa madrzejsze od lewactwa
Zgłoś
mygyry 2021-09-06, 12:01 21
Po prostu inteligencja nawet sztuczna nie idzie w parze z lewactwem.
Zgłoś
A................0 2021-09-06, 12:02 26
Ale o co to oburzenie? Przecież każdy wie, że nawet małpy są mądrzejsze od murzynów.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2021-09-06, 12:15 17
Bo fajsbuk jest żydowski, może sobie pozwolić na taki brak poprawności. Z czasem zacznie pewnie rościć sobie prawo do odszkodowania za celowe nagłaśnianie sprawy.

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
zdun 2021-09-06, 12:51 1
nareszcie poprawili bag-a
Zgłoś
edek_kotek 2021-09-06, 12:59 4
Przepraszać ich za to że są podobni do małp ? he he he
Zgłoś
Zenonn 2021-09-06, 13:12 4
Naczelne ? Czy ja wiem...
Zgłoś
Halman 2021-09-06, 13:31 5
no i chuj, teraz przekalibrują algorytm i ku ucieszy wszystkich na prawdziwe małpy SI będzie wołać; afrykoamerykanie
Zgłoś
dadar123 2021-09-06, 13:50 2
Ssaki naczelne
Nadrodzina: człekokształtne
Rodzina:
gibbonowate - pomijamy
człowiekowate
Podrodzina:
Ponginae - pomijamy
Homininae
Rodzaj:
goryl, szympans, człowiek

Nie wiem w czym problem, zarówno biały jak i czarny to Homininae, czyli człowiek (pomijając dla czarnych rodzaj goryl czy szympans)
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-09-06, 14:06
Na ktôrejs stronie były komentarze ,ile u nas już poprawnych politycznie zjebòw. ...
Zgłoś
wojtekpwse 2021-09-06, 14:42 4
Natury nie oszukasz tu nie ma za co przepraszać. Negroidy kpią z białasów tak więc jebać nieprzystosowane do życia poza klatką małpy.
Zgłoś
gurup 2021-09-06, 16:55
Dzięki wydają podobne. Wcale się nie dziwię, że się AI pojebało
Zgłoś
donkapusta 2021-09-06, 18:31 1
Moim zdaniem to też duże niedopatrzenie. Dlaczego niewinne małpy są kojarzone w ten sposób? Co to te małpy są winne?
Zgłoś
Marcin360360 2021-09-06, 18:47
swampman napisał/a:

algorytmy sztucznej inteligencji sa madrzejsze od lewactwa

Nie wolno dzisiaj pisać prawdy bo jest ona zła dla np. Cz@rnych,ci@patych,lgbt itd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów