📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co oni widzą w tych deskach? Co chwilę się wypierdalają, rozbijają. Nie lepiej siedzieć przed kompem cały dzień jak ja? Chuj, mi to pasuje, przynajmniej mogę popatrzeć i pośmiać się jak się rozpierdalają.
Łepek testował wytrzymałość bańki, ale jak zwykle gleba zwyciężyła.
cyklop28 napisał/a:
szkoda, że nie ma powtórki dla sadystów..
Przecież są cztery powtórki jak upada.
KNT - To był sarkazm... Chodziło mu o to że za dużo powtórek było... A można tak jeszcze dać 4 powtórki jak wstaje? Bo za mało?
ale widać gos za kamera to prawdziwy przyjaciel
najwidoczniej kamerzyście też pasuje siedzenie przed kompem, a wyskoczył tylko nakręcić jak jeden idiota się masakruje by inni siedzący przed kompami mieli na co popatrzeć.
i tak nie było sensu do niego podchodzić, sam wstał.
i tak nie było sensu do niego podchodzić, sam wstał.
aż miło się patrzy
mnie wkurwiają te powtórki, to jakbyś słuchał czyjejś opowieści i zamiast usłyszeć: "kurwa ale wypierdolił", słyszysz: "kurwa ale wypierdolił, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa, kurwa ale wpierdolił, kkkkkkuuuuuurrrrrrwwwwwaaaaa aaaalllleeee wwwwyyyypppiiiieeeerrrrddddoooolllliiiiiiłłłłłł, potem to samo od tyłu i później jeszcze raz, do zajebania jeden krok
panowie kurwa za mało kurwa ,kurwa zaczynamy kurwa od nowa
dobrze ze pomogli mu wstac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów