📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać jak mięciutko wychamowuje rękoma a następnie rączki grzecznie kładą się spać z resztą ciała. Fejk. Do pieca.
Byłem ostatnio z córką na treningu jakiegoś MMA czy czegoś w tym stylu
Była laska (jakieś 20 lat) która rzucała facetami jak worem ziemniaków
Dziewuszka niepozorna, niewysoka, szczupła, sportowy cyc a chłopy takie konie wielkie a latały po scianach
Dziewuszka niepozorna, niewysoka, szczupła, sportowy cyc a chłopy takie konie wielkie a latały po scianach
Fejk nie fejk, ale to już norma,że kobitki lutują facetów. Niedługo będziemy sie napierdalać jak równy z równym. Tylko, że w tym pojebanym systemie zawsze będziemy na przegranej pozycji. Taki faceta los... ¯\_(ツ)_/¯
i bardzo dobrze kurwa suf dziewczyna pokazała ze kobiety moga sie równac mezczyznom. Ma incel za swoje, powinna lub powinni go jeszcze dobic za podnieszenie reki nad tak piekno niewiasto !!
xnm napisał/a:
i bardzo dobrze kurwa suf dziewczyna pokazała ze kobiety moga sie równac mezczyznom. Ma incel za swoje, powinna lub powinni go jeszcze dobic za podnieszenie reki nad tak piekno niewiasto !!
Fajnie mi dupisz!
Byłem kiedyś na traningu MMA przez 2 miesiące i powiedziałem, że pierdole bo tak.
Budrys2000 napisał/a:
Hmmm.... może to wrestling był jak na filmiku?
Budrys2000 napisał/a:
Skończ pierdolić
predzej by urwalo mu leb niz tak wywineło, niew azne jaki cios, do pieca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów