Nasi ojcowie tak robili i dziadkowie i pradziadkowie i wszyscy byli zdrowi
Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi
Nasi ojcowie tak robili i dziadkowie i pradziadkowie i wszyscy byli zdrowi
A o wirusach ospy słyszałeś?
Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi
Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.
Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940
A o wirusach ospy słyszałeś?
Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać
A ja musiałem wziąć 3 inaczej 15 koła mniej pensji
Mamy tu posła chyba
A ja musiałem wziąć 3 inaczej 15 koła mniej pensji
Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić
Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.
Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940
Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać
Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.
Mamy tu posła chyba
Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić
15 koła/miesiąc to dodatek kowidowy dla lekarzy, znaczy konowałów
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.
Statystyki pokazują, że kiedyś były chłopy, a teraz większość to pizdy w rurkach
A co ma jasnowidzenie do tego? Kiedys jedzenie było jedzeniem teraz przeczytaj sobie pierwszy lepszy skład w danym produkcie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów