18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ifheowna 2022-01-27, 8:56 35
Szanuję, też idę tą drogą.
Zgłoś
safriduo 2022-01-27, 9:07 60
wreszcie głos rozsądku
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 9:55 21
Nasi ojcowie tak robili i dziadkowie i pradziadkowie i wszyscy byli zdrowi
Zgłoś
Vladar 2022-01-27, 11:09 6
Brawo dla tego pana.
Zgłoś
ArkSa 2022-01-27, 11:15 9
dejwid092 napisał/a:

Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi
Zgłoś
drattius 2022-01-27, 11:16
A ja musiałem wziąć 3 inaczej 15 koła mniej pensji
Zgłoś
Smokw 2022-01-27, 11:32
dejwid092 napisał/a:

A o wirusach ospy słyszałeś?
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 11:43 9
ArkSa napisał/a:

Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi

Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.

Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940

Smokw napisał/a:

A o wirusach ospy słyszałeś?

Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać
Zgłoś
bonus666 2022-01-27, 11:52 2
drattius napisał/a:

Mamy tu posła chyba

drattius napisał/a:

Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić

Zgłoś
ArkSa 2022-01-27, 11:58 5
dejwid092 napisał/a:

Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.
Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940
Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać

Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2022-01-27, 12:02 3
bonus666 napisał/a:

Mamy tu posła chyba

Tak na przyszłość ....ludzie którzy zarabiają 15 tys miesięcznie wcale się tym nie lubią chwalić

15 koła/miesiąc to dodatek kowidowy dla lekarzy, znaczy konowałów
Zgłoś
dadar123 2022-01-27, 12:02 5
ArkSa napisał/a:

Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.

Statystyki pokazują, że kiedyś były chłopy, a teraz większość to pizdy w rurkach
Zgłoś
juderaus 2022-01-27, 12:16 3
ROBERT OLENIACZ - RATOWNIKI mówi jak jest. Polecam 18 minutowy film. Oczywiście kowidianin nie obejrzy.
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 12:31 1
ArkSa napisał/a:

A co ma jasnowidzenie do tego? Kiedys jedzenie było jedzeniem teraz przeczytaj sobie pierwszy lepszy skład w danym produkcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów