📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co ona w ogóle robi tak daleko od kuchni!! nie wygląda mi na to żeby była po zakupy na obiad!!
piwo dla tego pana
piwo dla tego pana
Coś mi się wydaje, że znokautowaną wcześniej próbowała okraść lub okradła ta kurwa... Brawo dla kolesia za prawidłową reakcję, a zarazem szkoda, że niewiele osób zainteresowało się zdarzeniem!
nic nie usprawiedliwi faceta który podnosi rękę na kobietę. Widzę, że coraz więcej tutaj damskich bokserów niż sadoli ..
Jeśli dostała w ryj pięścią to na pewno nie za darmo.
już rycerzyk od razu podleciał, żeby go wszyscy w dupę tam zruchali
Większość sadoli takich jest, a ja jestem jak ten cygan w rożnowej koszulce.
Polacy w Angli? Wkurzeni bo zasiłek jeszcze nie przyszedł i na puwko brakło.
Cytat:
nic nie usprawiedliwi faceta który podnosi rękę na kobietę. Widzę, że coraz więcej tutaj damskich bokserów niż sadoli ..
Jebnij się w kolano bo na głowę już za późno.
Nic nie usprawiedliwia jeśli bez powodu facet pierwszy podnosi rękę na kobietę. Zgadzam się.
W momencie kiedy kobieta coś odpierdala (np. złodziejka, kieszonkowiec itp.) albo kiedy baba rzuca się z łapskami i bije faceta to dokładnie w tej chwili traci swój immunitet i powinna być traktowana jak człowiek i dostać wpierdol.
Jakby mi jakaś obca baba podleciała do mnie z łapami bo się o coś kłócimy to by dostała w pysk z otwartej na otrzeźwienie a przy próbie kontynuacji potraktowałbym ją jakby miała kutasa między nogami i tyle.
Oczywiście są wyjątki jak ci twoja baba leci dać w pysk za coś co odjebałeś to tylko człowiek się zasłania, wiadomo.
Strach pomyśleć co by było jakby nie bił.
Nie przesadzajmy. Mamy trochę inne czasy. Kobiety, chociaż z biologicznego punktu widzenia słabsze, mają dostęp do wszelkiej maści siłowni, klubów sportowych i innych obiektów, dzięki którym mogą nabrać fizycznej tężyzny. Co więcej, wiele młodych, jak i starszych kobiet z tych obiektów korzysta, budując zarówno piękne ciało jak i bądź co bądź tężyznę fizyczną.
Nie jestem feministką, ale nie jestem też za biciem kobiet na prawo i lewo. Sama jestem wątłej postury i ręce mam jak ciasto na pierogi. Jednak jeśli kobieta dopuszcza się kradzieży lub przemocy to dlaczego ma być traktowana inaczej niż mężczyzna. To nie XX< wiek, by się dalej oszukiwać, że kobieta zawsze jest tą delikatną, cnotliwą istotą, która nie dość, że nie umie się bronić to do tego nie wie co robi. A jeśli nawet wie co robi to trzeba jej wybaczyć, bo jest głupiutka.
To tak abstrahując od filmu.
Czarna śmierć, nie mogę już edytować, ale chodziło mi o XX> ...
czakalakax napisał/a:
Nie przesadzajmy. Mamy trochę inne czasy. Kobiety, chociaż z biologicznego punktu widzenia słabsze, mają dostęp do wszelkiej maści siłowni, klubów sportowych i innych obiektów, dzięki którym mogą nabrać fizycznej tężyzny. Co więcej, wiele młodych, jak i starszych kobiet z tych obiektów korzysta, budując zarówno piękne ciało jak i bądź co bądź tężyznę fizyczną.
Nie jestem feministką, ale nie jestem też za biciem kobiet na prawo i lewo. Sama jestem wątłej postury i ręce mam jak ciasto na pierogi. Jednak jeśli kobieta dopuszcza się kradzieży lub przemocy to dlaczego ma być traktowana inaczej niż mężczyzna. To nie XX< wiek, by się dalej oszukiwać, że kobieta zawsze jest tą delikatną, cnotliwą istotą, która nie dość, że nie umie się bronić to do tego nie wie co robi. A jeśli nawet wie co robi to trzeba jej wybaczyć, bo jest głupiutka.
To tak abstrahując od filmu.
Czarna śmierć, nie mogę już edytować, ale chodziło mi o XX> ...
Nie wiem, niektórzy potrafią jebnąć w taki punkt, że człowiek niczym po pstryknięciu przyciskiem on/off wyłacza się i resetuje długi czas, wspaniałe umiejętności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów