📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha niezłe barany z tych policjantów.. we 2 z całym sprzętem nie dali rady jakiemuś podpitemu gościowi. a typek dobry ''obrona własna'' i spitolił / browarek
mateuszowy napisał/a:
Tagi: facet :: kpi :: policjantów :: policja :: lol :: zwałą :: debil :: kajdanki :: rofl :: ucieczka
zajebiste tagi
Nie mam głowy do tagów dzisiaj:<
mateuszowy napisał/a:
To smutne... a próbowałeś dzisiaj myśleć?
Proste, podładowali mu baterie tym paralizatorem.
BrunerOvned napisał/a:
To smutne... a próbowałeś dzisiaj myśleć?
Szkoda że nie można dawać jakiś anty piw czy jakiejś innej przeciwności piwa, czegoś po prostu negatywnego. Już byś zebrał I to pewnie nie tylko od mnie
Sacree napisał/a:
Szkoda że nie można dawać jakiś anty piw czy jakiejś innej przeciwności piwa, czegoś po prostu negatywnego. Już byś zebrał I to pewnie nie tylko od mnie
Przydała by się obok piwa szklanka wody jako ujemna ocena - ośmielę się wysunąć taką propozycję dla władców Sadistica
Co jak co ale pytał ich za co został zatrzymany i nie dostał odpowiedzi... W tym jednym przypadku CHWDP
mateuszowy napisał/a:
To na chuj wstawiasz skoro nie umiesz nawet otagować poprawnie
Czy obejrzał ktoś kurwa mać ten filmik czy przyszliście sie dopierdalać o te tagi?
Jak dla mnie to po prostu totalne młoty, ci policjanci. Powiedzieliby mu pierwszy lepszy powód dlaczego jest aresztowany i go poskładali, nie musieliby słuchać tych gadek, że należy do swojego ojca w niebie
Jak dla mnie to po prostu totalne młoty, ci policjanci. Powiedzieliby mu pierwszy lepszy powód dlaczego jest aresztowany i go poskładali, nie musieliby słuchać tych gadek, że należy do swojego ojca w niebie
2:46 "i am a jew"
pierdolony zyd... a te hamerykanskie debile zamiast paralizatorem to mogli benzyna go polac i podpalic bo akurat stacja benzynowa byla albo chociaz go struc czyms, na pewno by cos znalezli.
pierdolony zyd... a te hamerykanskie debile zamiast paralizatorem to mogli benzyna go polac i podpalic bo akurat stacja benzynowa byla albo chociaz go struc czyms, na pewno by cos znalezli.
Alfa i Omega napisał/a:
To na chuj wstawiasz skoro nie umiesz nawet otagować poprawnie
Jakbyś kurwa nie zauważył tępy młocie tagi już dawno zostały zmienione. Ciesz się wakacjami i wypierdalaj na dwór bo zostały Ci tylko 15 dni wakacji. Widać, że nie byłeś dzisiaj bierzmowany przez ojca, a że dzisiaj Matki Zielnej, więc może da Ci dzisiaj malutki bonusik. Tylko nie zapomnij o:
Pozdrawiam serdecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów