jak by co, to ja nic nie wiem.Koniec kropka
A nawet jak jest chodzącym inwalidą, to i tak w tym nie widzę nic dziwnego. Jakby wam przypierdolił, to co, nadstawilibyście drugi policzek, takie z was jezusy? Wkurwia mnie to. Czy jest się inwalidą, czy kobietą, czy czym, jak się narusza czyjąś cielesność, trzeba się liczyć z tym, że się komuś może nie spodobać i się odwdzięczy tym samym.
Wyjątek można zrobić dla ludzi upośledzonych, nie kontrolujących się. Ale jak ktoś jest najebany/świadomy i się rzuca - ni chuja.
Ależ pierdolicie tam wyżej. Facet w filmiku nie jest żadnym inwalidą, na początku sobie ślicznie odsuwa stopami podnóżki, wstaje, stoi.. jest zwyczajnie najebany i dali mu wózek żeby go łatwiej było transportować. Podniósł łapę na policjanta, to pan władza przestał być miły - prawidłowo.
A nawet jak jest chodzącym inwalidą, to i tak w tym nie widzę nic dziwnego. Jakby wam przypierdolił, to co, nadstawilibyście drugi policzek, takie z was jezusy? Wkurwia mnie to. Czy jest się inwalidą, czy kobietą, czy czym, jak się narusza czyjąś cielesność, trzeba się liczyć z tym, że się komuś może nie spodobać i się odwdzięczy tym samym.
Wyjątek można zrobić dla ludzi upośledzonych, nie kontrolujących się. Ale jak ktoś jest najebany/świadomy i się rzuca - ni chuja.
Rozjebałeś mnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów