Większe zainteresowanie nim niż tym kto dawał koncert
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
raczej z siebie debila
Może i robi z siebie debila, ale za plecami widać dwie samice, które ewidentnie dały by mu się puknąć . A już zwłaszcza blondi.
www_miromiko_pl napisał/a:
raczej z siebie debila
Sam robisz z siebie debila, widać że koleś pozytywnie zakręcony.
po takim SZOŁ pół sektora lasek może być jego - a widać ich tam sporo.
ale wy sztywni jesteście... "robi z siebie debila" i dobrze o to chodzi w tym smutnym jak pizda życiu, a wy sobie dalej gadajcie z laskami o pogodzie bo takie drągi pewnie nic o poczuciu humoru nie wiedzą
Nie wiem gdzie jest tyle debili zeby zachwycac sie jakims grubasem ktory raz noga tupnie bardziej na lewo a raz bardziej na prawo czasem pomacha raczkami
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
słaby ale stara się
w sumie naśladując ruchy beyonce ciężko nie zrobić z siebie debila
— Albert Einstein
w sumie naśladując ruchy beyonce ciężko nie zrobić z siebie debila
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów