📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takich prymitywnych rzeczy się po prostu nie robi, nawet największemu wrogowi.
Uje**ć takiemu jaja i wsadzić do mordy.
Uje**ć takiemu jaja i wsadzić do mordy.
Ale cebula
Jebana ciota do niczego w życiu nie doszła. Zazdrość i bezradność- tyle.
Aha? A może kolo pałował silnik gościowi pod oknem pół nocy i w końcu go trafił.
Skoro czekał na niego z kamieniem to pewnie już nie raz tam zapierdalał. Po drugiej stronie ulicy jest plac do gry więc pojeb w lambo stwarza zagrożenie dla dzieci. Owszem ten gościu mógł wezwać policję, która w najlepszym przypadku wlepiłaby mandat i na drugi dzień debil by wrócił. A tak w obawie przed "psychopatą z kamieniem" jest 100% pewność że już się tam nie pojawi ani on ani żaden z jego kumpli.
Też bym z chęcią zrobił tak tym pieprzonym motocyklistom, którzy zapieprzają tak samo przez moją rodzinną wioskę, gdzie nie ma chodników dla pieszych a co 500 metrów zakręt. Co najmniej setka na liczniku, a ryk taki, że szyby w oknach się trzęsą.
Moja szyja.. kurwa!
A mi sie zdaje, ze skoro mlody lepek stal w tym miejscu i czekal az przejedzie to lambo zeby moc je nagrac, to moglbyc to jakis zlot takich fur i niejedna zapierdalala po tej pustej ulicy tego dnia. Widac cebulakowi to nieodpowiadalo i zrobil to co zrobil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów