Ciekawa akcja chłopaka z Giżycka. Ścina źle ustawione znaki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pierwsze co chciałem napisać to odniesienie się do konsekwencji prawnych ale jak widzę poprzednicy sprawnie mnie ubiegli. Nie licząc faktu, że gość postępuje niezgodnie z normami prawa, to jednak zgodzę się z jego intencjami. Nie mówię nawet o tym jak "zbędne" znaki wpływają na kierowców, ale wystarczy wspomnieć, że każdy taki znak na pewno coś kosztuje - więc kolejny raz pieniądze rzucane w błoto.
Nie on pierwszy wymyślił ścinanie znaków. Już kilka lat temu widziałem przyczepę zbudowaną z pospawanych znaków.
Znak obowiazuje do kazdej krzyzowki, no chyba, ze jest w strefie. Jednak znakow poziomych nie wolno dawac w strefie, wiec czego sie przypierdala?
Nie stalyby, to zrobilby filmik o brakujacych znakach?
Szkoda mi go.
Nie stalyby, to zrobilby filmik o brakujacych znakach?
Szkoda mi go.
taki znak ze jest fotoradar a go nie ma to chyba nie jest taki zły. gorzej odwrotnie. a w tym wypadku nikomu sie krzywda nie dzieje z tytułu tego znaku, jedynie bedzie bezpieczniej. ale zgoda co do niegospodarności. takich znaków w swietle prawa byc nie powinno.
większość z tych znaków słusznie stała bo np droga z pierwszeństwem musi być oznajmiona po każdym skrzyżowaniu, info o fotoradarach też jest mi na rękę. Czekam na jego kolejny filmik kiedy prosi o zbiórkę pieniędzy bo dostał naganę za to... A jak będę w giżycku (a bywam) zjadę na pobocze i sobie przedziurawię oponę na tym żelastwie co tam zostawił to go chuja znajdę
żadna stabilizacja obrazu na polskich drogach nie daje rady!
jadąc w drugą stronę mógł znaków nie liczyć bo jest to logiczne że na tym samym odcinku w drugą stronę też jest kontrola muza doprowadza do szału no i teraz pytanko czy wycięcie znaku jest bardziej gospodarne niż usunięcie go przez gminę ?
Ale taki znak jest fajny, może sobie powiesić na ścianie... Albo wystawi na alledrogo
Wszystko fajnie , pięknie , milusio i w ogóle chuj wielki. Tylko ja się tak zastanawiam że usuwanie znaków ostrzegających o fotoradarach będzie powodowało większy wpływ z fotopstryczków. Wiadomo że nie w każdym miejscu bo te znaki są też na postrach ale niekiedy może to zaszkodzić i spowodować że pstrykną nam pocztówkę.
Tak więc piwa ni chuja nie dam. Gdyby jegomość z filmiku ściął czynny fotoradar , ew. znak z ograniczeniem. Wtedy dałbym karton gorzały.
Tak więc piwa ni chuja nie dam. Gdyby jegomość z filmiku ściął czynny fotoradar , ew. znak z ograniczeniem. Wtedy dałbym karton gorzały.
Kurna, ludzie te znaki informują o tym że można postawić tam cichociemny* fotoradar. I 5 to wcale nie jest dużo, bo ustawiane są za każdym skrzyżowaniem. A co do gościa który to zrobił... po prostu nie znający przepisów debil.
*cichociemny- ustawiony w krzakach, za znakiem, w samochodzie itp.
*cichociemny- ustawiony w krzakach, za znakiem, w samochodzie itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów