18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
o................r 2013-02-27, 16:36
jeden z niewielu ludzi, który wziął się za czyny. A wy i tak spinacie, że "a, złe. a, niedobre. a, na pewno za to beknie. a, złamał prawo. a, gupi jest bo to przecie wbrew prawu, lol". NIE MACIE JAJ, ŻEBY COŚ TAKIEGO ZROBIĆ, CIEPLAKI, ja z resztą też nie, dlatego siedzę i pisuję na sadolu chuj wie po co. Ale chociaż nie jeżdżę po takich akcjach. Chuj wam w dupę pierdolone hejty.
Browar
Zgłoś
paździerzowy 2013-02-27, 16:40
No tak. Szkoda, że gościu nie wie, że znaki te mogą ostrzegać też przed przenośnymi fotoradarami to po pierwsze.
A po drugie Gmina wyda pieniądze na nowy znak bo gościu go zniszczył. A nie lepiej byłoby napisać, że jest źle ustawiony, żeby go zdemontowali i wykorzystali ponownie w miejscu, gdzie będzie potrzebny?

Zesraj się, a nie daj się!
Zgłoś
demz 2013-02-27, 17:17
To że nie ma tam radaru w tej chwili nic nie znaczy. Radar może tam być mobilny przykładowo, a te znaki są dobre z tego względu, że jak widzę taki, to od razu zwalniam. Chodzi o bezpieczeństwo, a nie o "niegospodarność". Ścinanie znaków - głupota i to kwestia czasu aż trafi do sądu. Jak dla mnie to było głupie i niepotrzebne.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Furki 2013-02-27, 17:27
Tak się składa, że jestem właśnie z Giżycka i te znaki są tam ustawione, ponieważ straż gminna wystawia sobie co jakiś czas fotoradar na trójnogu i wkopywanie znaku za każdym razem jest dla tych skurwieli pewnym utrudnieniem, aczkolwiek nie mam nic przeciwko, aby chociaż przez 30 minut nie łapali tym swoim pstrykadełkiem, gdyby owy znak wkopywali. Co nie zmienia faktu, że gościu pewnie beknie za swój czyn.
Zgłoś
Shymeq 2013-02-27, 18:04
Ciekawe kiedy popełnią jego samobójstwo.
Zgłoś
Świst 2013-02-27, 19:18
W Giżycku jest więcej takich absurdów
Zgłoś
bananekx 2013-02-27, 19:56
Jak chciałem zlikwidować znak to dostałem mandat 300zł
Zgłoś
michal_ole1990 2013-02-27, 20:02
z tym znakiem i rurką wyglądał jak rycerz:D
Zgłoś
Black Snake 2013-02-27, 20:08
@WolfXp1, są one ustawiane także w miejscach gdzie policja sobie lubi z suszarką stać, ustawić okresowy fotoradar lub w miejscach gdzie stoi stały fotoradar.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Ruzyk 2013-02-27, 21:42
co do tych znaków z fotoradarem, z drogówką jak mnie raz za prędkość zatrzymali rozmawiałem, tyczy się też (w sumie to głównie) nieoznakowanych pojazdów (w szczególności straży miejskiej) z wbudowanym ukrytym fotoradarem, prościej mówiąc oznaczają one odcinki na których może stać tajniak... Jakby się zabrać za wyższą matematykę, jakby wliczył te 'ukryte' fotoradary to liczba takowych jest dwa razy większa niż ta, na którą narzekamy
Zgłoś
jason99 2013-02-28, 0:01
Taki znak informuje o możliwym radarze ktory moze byc postawiony w każdej chwili wiec idiotyzmem jest "scinanie" ich
Zgłoś
TelewiZorro 2013-02-28, 7:13
a to nie tak jest w Polsce że przed każdym skrzyżowaniem są znaki, żeby jeden z drugim wiedział czy ma pierwszeństwo? Zgodzić się można tylko z tym że za dużo znaków o kontroli.
Zgłoś
pafcio80 2013-02-28, 13:36

+

I byłoby szybciej. Ale nie podpowiadajcie, niech się dalej męczy tą piłką.

...jeśli rajstopy są rajem dla stóp - to czym są pończochy ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów