📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widać jaja i chuja.
I oczywiście jakiś ciapak w brudasowie Indie, czy Pakistan?
Więcej gwałtów, syfu, śmieci, zoofilii, pedofilii i kazirodztwa!
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Tak jest synem swojej siostry i wujkiem swojej babci. Kazirodztwo daje możliwość bezkresnego mixu genów.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
No i jeszcze: picie krowiego moczu i nacieranie się krowim gównem
Przecież to zwykły nosacz saudyjski.
Jakby mi coś takiego między oczami wisiało, to pewnie amputowalbym jakoś. W ich warunkach pewnie odciąłbym sznurkiem dopływ krwi i poczekał aż organizm się ścierwa pozbędzie...
Czemu on tak nie zrobił?
Czemu on tak nie zrobił?
Gość robi cosplay Chłopka roztropka, a tu aferę kręcą.
U nich jest tak że tego typu anomalie są uważane za dotyk boży i się z tym obnoszą. Jak urodzi się dziecko z zapasem nóg czy rąk rozszczepieniem warg to kwiatki dary i pielgrzymki. W cywilizacji usuwa się takie "cuda" i pozwala się ludziom żyć normalnie. Oczywiście takie jest moje zdanie więc jak jest jakiś ekspert to niech poprawi. Ekspertów jest w internecie jest niezmierzone ilości . Ja tylko być może wiem
Pantaran napisał/a:
U nich jest tak że tego typu anomalie są uważane za dotyk boży i się z tym obnoszą. Jak urodzi się dziecko z zapasem nóg czy rąk rozszczepieniem warg to kwiatki dary i pielgrzymki. W cywilizacji usuwa się takie "cuda" i pozwala się ludziom żyć normalnie. Oczywiście takie jest moje zdanie więc jak jest jakiś ekspert to niech poprawi. Ekspertów jest w internecie jest niezmierzone ilości . Ja tylko być może wiem
+1 Widać, że chłop z filmu jest mega szczęśliwy
jeszcze nikt nie dał piwka za materiał własny? więc będę pierwszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów