📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
porzadny czlowiek ale przez ten durny filmik moze wyleciec z roboty i dostać zarzuty...
oby i u nas więcej takich było, a nie pizdy w rurkach co jak tupniesz butem to zabije się o budę spierdalając.
oby i u nas więcej takich było, a nie pizdy w rurkach co jak tupniesz butem to zabije się o budę spierdalając.
@up
A tam pierdolisz, na pewno dostał wpierdol za brak biletu
@sirapacz Kurwa za ten głupi tekst o "pizdach w rurkach" to już chyba piw się nie dostaniesz, z resztą kompletnie nie powiązane z tematem.
ulthart napisał/a:
@up
raczej za to, że z właściwą pewnej kulturze wrażliwością potraktował współpasażerkę podróży
PS jeśli jakiegoś lewaczka rusza powyższy post to chyba znaczy, że myśli stereotypowo. Szach mat!
ulthart napisał/a:
@up
A tam pierdolisz, jechał na ulgowym, a zapomniał wziąć jakiegokolwiek dokumentu uprawniającego go do przejazdu, dlatego też konduktor mu musiał jakoś "przypomnieć" aby nie zapomniał następnym razem
mitrus80 napisał/a:
@sirapacz Kurwa za ten głupi tekst o "pizdach w rurkach" to już chyba piw się nie dostaniesz, z resztą kompletnie nie powiązane z tematem.
przecież to prawda co napisał, pizdo w rurkach
Arch napisał/a:
przecież to prawda co napisał, pizdo w rurkach
Cięta riposta, prawie się zabiłem spierdalawszy.
Cytat:
PS jeśli jakiegoś lewaczka rusza powyższy post to chyba znaczy, że myśli stereotypowo. Szach mat!
Ale ta moda w internecie się zmienia. Najpierw wszystkich nazywaliście cebulakami, potem pelikany, a teraz lewaczki.
Prawidłowa reakcja każdego zdrowego faceta, który widzi krzywdę na kobiecie.
Dokładnie, prawo, prawem, przepisy, przepisami, ale słabszych trzeba bronić!!! Medal i chuj!!! Amen!
@mitrus80 przepraszam cie bardzo, chcesz nosic rurki to noś. po prostu rzuca mnie na widok zniewieściałych chłopców... dopiero co modne bylo bycie emo teraz rurkowym modnisiem. robi sie u nas to co w japonii - nie ma facetów. same cioty.
sirapacz napisał/a:
@mitrus80 przepraszam cie bardzo, chcesz nosic rurki to noś. po prostu rzuca mnie na widok zniewieściałych chłopców... dopiero co modne bylo bycie emo teraz rurkowym modnisiem. robi sie u nas to co w japonii - nie ma facetów. same cioty.
a ty po wsi w czym łazisz? skejty z bazaru i bluza fiszbone po bracie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów