Nie wygrasz z pragnieniem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Nie wygrasz z pragnieniem
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich frajerów nie brakuje nawet w Polsce a potem chodzą i narzekają jaki to syf i że wszystko rozjebane
Ławeczka jak w serialu Ranczo. Pod sklepem zawsze coś się dzieje.
Bo drzwi były za wąskie
Oczywiście akcja się dzieje na wschodzie
praktycznie zawsze rozwalenie szyby ręką, kończy się na rozpierdolonej łapie, także pewnie i jego nie ominęło, a jak ktoś miałby dużego pecha to i mógłby sobie troszkę żyłki porysować szkłem
Dobry sklep widze, kiedyś już była scena pod nim jak facet dostał ataku epilepsji:)
Nie ma to jak sobie jebnąć w szybę na kurwie
Swoją drogą jakim cudem on nie wpierdolił tym ludziom przy sklepie ? Byłem pewien że tak się stanie.
Morda polaku-robaku-cebulaku.
Swoją drogą jakim cudem on nie wpierdolił tym ludziom przy sklepie ? Byłem pewien że tak się stanie.
Cytat:
Z każdym takim filmikiem rośnie moja niechęć do tego narodu.
Morda polaku-robaku-cebulaku.
ten gościu pracuje jako tester szyb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów