18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dot 2020-08-14, 20:26 13
to takie "gdy naoglądasz się za dużo jutuba"

Zgłoś
Asuritta 2020-08-14, 20:31 1
po co do tego tracić prąd ... wystarczy świeczka podgrzewasz klej nad ogniem i kleisz ... do tego zawsze mnie zastanawiało że amerykanie wiecie ci izraelscy niewolnicy kleją tym klejem wszystko i się trzyma ja jak przykleję odpada prawie od razu ... JAK ? inny klej ?
Zgłoś
~DMT 2020-08-14, 20:36 12
Asuritta napisał/a:

izraelscy niewolnicy kleją tym klejem wszystko i się trzyma ja jak przykleję odpada prawie od razu ... JAK ? inny klej ?

Klej musi być koszerny. Następnym razem zwróć uwagę na opakowanie...

Q L I M A X
Zgłoś
ddss 2020-08-14, 22:29
Asuritta napisał/a:

po co do tego tracić prąd ... wystarczy świeczka podgrzewasz klej nad ogniem i kleisz ... do tego zawsze mnie zastanawiało że amerykanie wiecie ci izraelscy niewolnicy kleją tym klejem wszystko i się trzyma ja jak przykleję odpada prawie od razu ... JAK ? inny klej ?

Raz kup porządny klej , dwa dobry pistolet i trzy wysoka temperatura.

Ja przykleiłem kiedyś 3 kilogramową chłodnicę z płynem.

Trzyma do dziś
Zgłoś
petru23 2020-08-15, 0:40 4
Nie wierzę w to, co czytam wyżej. Jakie kurwa klejenie i czego? Przecież dobrze przykleiło, a oni chcieli wyciągnąć wgniotkę
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-08-15, 8:31
To nie jest klej tylko wkłady do spawarki do plastiku.
Zgłoś
petru23 2020-08-15, 11:23 2
@up
Od ok 30 lat rodzice mają zakład naprawy zderzaków z czego od ok 20 lat sam się w to bawię. Spawanie plastiku kurwa jego mać

Plastik się zgrzewa.
Zgłoś
m_mytnik 2020-08-15, 11:39
Plastik lepiej podgrzać, tak to można z blachą eksperymentować.
Zgłoś
Diggerx 2020-08-15, 14:39 2
Zgłoś
wilkoala 2020-08-15, 23:55
petru23 napisał/a:

Od ok 30 lat rodzice mają zakład naprawy zderzaków z czego od ok 20 lat sam się w to bawię. Spawanie plastiku kurwa jego mać

Plastik się zgrzewa.

Trzeba wam zacząć kursywą pisać żarty, bo nie łapiecie nawet po 20 latach w branży powiązanej.
Zgłoś
Halman 2020-09-05, 4:28 74

poradniki sa fajne...
Zgłoś
maksymilian45 2020-09-05, 4:48 12
sadistic.pl/fachowcy-w-pracy-vt522999.htm

to samo gówno.. ten sam pojebany fejkowaty trend... wstydziłbyś się taką padlinę wrzucać.... kolor samochodu wskazuje nawet że to ten sam pojazd..
ususzyć albo scalić
Zgłoś
RYHOO 2020-09-05, 6:22
Jakbym widział moją starą kiedy proszę ją aby nie dotykała niczego co nie potrafi obsługiwać

Jebać kurwy
Zgłoś
MisiaXD 2020-09-05, 8:23
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów