📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam na PW- tu ci dam, żeby nie było, że ściemniam.
2000 Grand Blvd, Kansas City, MO 64108-1844.
Daj znać jak będziesz na parkingu na dole- zejdę i pogadamy.
Dam ci czas do weekendu.
2000 Grand Blvd, Kansas City, MO 64108-1844.
Daj znać jak będziesz na parkingu na dole- zejdę i pogadamy.
Dam ci czas do weekendu.
To do zobaczenia, ale za dwa tygodnie....
Żadne kanarki, dentyści, po prostu muszę pozbierać ekipę...
Zasada jest jedna: Nie ma żadnych zasad....
Pajacu...
Koniec rozmowy, widzimy się za dwa tygodnie.
Tylko żebyś się nie wysrał...
Żadne kanarki, dentyści, po prostu muszę pozbierać ekipę...
Zasada jest jedna: Nie ma żadnych zasad....
Pajacu...
Koniec rozmowy, widzimy się za dwa tygodnie.
Tylko żebyś się nie wysrał...
Stołndzisz napisał/a:
W Restauracji typie mieszkasz??
W budynku za 2000 jest 2004- apartamentowiec, ale parking jest zamkniety dla obcych wieśniaków i żeby nabuzoway hormonami DMT nie czekał na ulicy jak biedak podałem mu lokalizację 20 metrów obok, gdzie może poczekać.
PS
Niech zgadnę- to ty miałeś być tym "kolegą", który miał z nim przyjechać...?
Długo już jesteście razem...?
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
W budynku za 2000 jest 2004- apartamentowiec, ale parking jest zamkniety dla obcych wieśniaków i żeby nabuzoway hormonami DMT nie czekał na ulicy jak biedak podałem mu lokalizację 20 metrów obok, gdzie może poczekać.
PS
Niech zgadnę- to ty miałeś być tym "kolegą", który miał z nim przyjechać...?
Długo już jesteście razem...?
Nie znam gościa tym niemniej jak już wspominałem wcześniej mam nadzieję, że będzie z tego materiał na hardzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów