📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale grał dalej jebaniec
kackss napisał/a:
coś z wykonem nie wyszło
Kurwa... Przestań oglądać pedalskie X factory i inne chujstwa, bo Ci w krew wchodzi ich zjebane słownictwo.
Jaki fail ...on przynajmniej gra...Ty pewnie nie .
A ja ? Też nie ... znaczy gram ale na kompie ...Badabum
A ja ? Też nie ... znaczy gram ale na kompie ...Badabum
ruszał się jak biedronka na plecach
vajron napisał/a:
Kurwa... Przestań oglądać pedalskie X factory i inne chujstwa, bo Ci w krew wchodzi ich zjebane słownictwo.
O czym ty mówisz? A nawet jeśli to co ci do tego jak mówię?
zajmij się własnym życiem i nauczaniem swoich dzieci, że nie lubisz jak się mówi piękną polszczyzną szwabie!
Gra na basie, musi zdobywać popularność w inny sposób żeby wieczorami zapinać Basię.
wykon, kilka lat nie oglądam TV i już nie rozumiem o czym nadajesz basiści mają najgorzej, bo "gra dobrze gdy się go nie słyszy" i jest o nas pełno kawałów
dobra dobra, pokażcie lepiej co było dalej jak akustyk mu wpuszcza wpie**ol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów