📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak oglądam tych ludzi,l których umysł prawdopodobnie nigdy nie został zmącony myśleniem, nachodzi mnie refleksja. Co cztery lata zgodnie z kalendarzem wyborczym, setki tysięcy Polaków zastanawia się jak to możliwe, że to właśnie ta partia doszła do władzy (tu wielka dowolność bo możecie wstawić praktycznie każdą partię polityczną ostatnich 20 lat- skład osobowy i tak pozostaje niezmienny). Głos osób których widzicie na filmiku znaczy tyle samo co wasz, jeśli oni nie potrafią przewidzieć, że skacząc z okna lub dachu mogą zostać kalekami na całe życie, to jak myślicie czy oni zadają sobie trud myślenia co będzie za rok czy lat pięć? Nawet piewca utylitaryzmu John Stuart Mill w kwestii oddawania prawa wyborczego masom był pełen wątpliwości. Jak widać miał rację.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
@Ronoaro Toć już Arystoteles krytykował demokrację- "Demokracja jest najgorszym z możliwych ustrojów, bowiem są to rządy hien nad osłami."
Tak podczas oglądania naszła mnie refleksja, że kto nie grał nigdy w emeryta (pewnie różnie to się nazywa w różnych miejscach) na kopaną dupę to chujowe życie miał .
Ma ktoś link do tego z 4.45? Wiecie coś więcej co się stało z "bohaterem"?
Tak podczas oglądania naszła mnie refleksja, że kto nie grał nigdy w emeryta (pewnie różnie to się nazywa w różnych miejscach) na kopaną dupę to chujowe życie miał .
Ma ktoś link do tego z 4.45? Wiecie coś więcej co się stało z "bohaterem"?
@up
nie pierdol, tylko delektuj się tym, co dają nam idioci
z całym szacunkiem :p
Wiele filmików to nic innego jak po prostu pech bądź nieudane wyczyny sportowe, więc idiotą możesz nazwać siebie i dalej siedzieć przed kompem.
pozdrawiam i życzę sukcesów
"dopóki nie powstał internet, nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie"
cytat jak znalazł ...
cytat jak znalazł ...
@Pajacu
Och, och jaki jestem zły!
Po pierwsze nie powiedziałem, że wszyscy występujący na tym filmiku są idiotami, zapewne żaden nie jest, ponieważ idiotyzm to
Może nie podoba Ci się to co powiedziałem, bo sam widniejesz na jednej z kompilacji?
Och, och jaki jestem zły!
Po pierwsze nie powiedziałem, że wszyscy występujący na tym filmiku są idiotami, zapewne żaden nie jest, ponieważ idiotyzm to
Cytat:
, ale mówi się tak potocznie. Jeśli nieudolne przechodzenie przez barierkę, skakanie na czubek drzewa, próbę przeskoczenia przez kolegę, zjeżdżanie rowerem po schodach w domu tworząc przy tym piękną dziurę w ścianie za pomocą głowy, zeskakiwanie z fontanny, na którą uprzednio trzeba było wejść (?? po co?), tańczenie samemu w pokoju udając zajebistą laskę, próba skoku na główkę do stawu o głębokości 40<60 cm i wszystkie temu podobne nazywasz "wyczynami sportowymi", to widocznie nie potrafisz rozróżnić sportu od kretyńskich popisów. A wjeżdżając na mnie, mówiąc jak to ja cały czas siedzę przy kompie, pokazujesz swój brak poczucia humoru i buractwo. Dziękuję i pozdrawiam.Niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym (upośledzenie umysłowe znaczne)
IQ w skali Wechslera: 20 – 34
Może nie podoba Ci się to co powiedziałem, bo sam widniejesz na jednej z kompilacji?
Bardziej szkoda mi rzeczy które zniszczyli niż tych ludzi
@up no jak nie? Zawsze wychodzi tak jak byśmy chcieli
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów