📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Tagi: wpadki :: complikacja :: śmieszne :: 2011 :: styczen
… sarkazmu się chwyta.
mylić się jest rzeczą ludzką, każdemu może się zdarzyć i zawsze znajdzie się taki co będzie robił wielkie hallo z drobnej pomyłki no ale taka jest już ludzka natura.... jednym słowem człowiek to kawał skur... czyhający na najdrobniejszy błąd innej osoby
zamiast pierdolić głupoty to byś to edytował, bo masz jeszcze na to 15 minut
… sarkazmu się chwyta.
jeszcze raz sorry i miłego oglądania mi ten filmik trochę poprawił humor
następnym razem 3 razy sprawdzę czy nie ma błędu
jeszcze raz sorry i miłego oglądania mi ten filmik trochę poprawił humor
@ up
Kurwa ale żeś Się spocił i zaczął przepraszać, jak zapewne Się domyślam zobaczyłeś że moderator wypomniał Ci błąd.
Kurwa ale żeś Się spocił i zaczął przepraszać, jak zapewne Się domyślam zobaczyłeś że moderator wypomniał Ci błąd.
nie po prostu w necie każdy może cwaniakować, co tam że moderator może i być samym prezydentem mam to gdzieś po prostu trzeba mieć odwagę przyznać się do błędu tyle
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2011-01-27, 18:16 ]
błąd poprawiłem
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2011-01-27, 18:16 ]
błąd poprawiłem
@ up
Szacunek za odpowiedź. Chociaż ktoś kulturalnie potrafi odpisać i nie napina Się niepotrzebnie. Już błędów gramatycznych nie będę Ci wypominał odpuszczę Sobie. Pozdrawiam.
Szacunek za odpowiedź. Chociaż ktoś kulturalnie potrafi odpisać i nie napina Się niepotrzebnie. Już błędów gramatycznych nie będę Ci wypominał odpuszczę Sobie. Pozdrawiam.
wie ktoś jaki to jest program do odtwarzania bo mi filmik nie dziala ?
Pozwolę sobie przetłumaczyć tekst od 3:10
-cześć, jestem gruby pączek i pokaże wam jaki jestem głupi
-cześć, jestem gruby pączek i pokaże wam jaki jestem głupi
zawsze mnie zastanawia co ludzi motywuje do takich zachowań
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów