Komentarz zbędny :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
00:04 Madzia
gdyby te cycki chociaż prawdziwe były... ; /
Ma ktoś może filmik z 3:20 z samym tym konikiem co fajnie podskoczył na plecki ?
Ma ktoś może filmik z 3:20 z samym tym konikiem co fajnie podskoczył na plecki ?
Trudno poszukać? sadistic.pl/wio-koniku-vt108230.htm
pod koniec najlepsze
"shit , shit , shit, ... FUCK! "
"shit , shit , shit, ... FUCK! "
O kuźwa... racja. Nie wpadłem na to zęby poszukać!
Cholera chyba byłem zmęczony, jakbym wpadł na to wczesnej miałbym tego linka już wczoraj...
Ależ jestem nierozgarnięty...
Nie dość, że musiałem namęczyć się żeby napisać posta, to jeszcze musiałem czekać cały dzień na odpowiedź i jestem piwo w plecy (bo klikałem za podanie linka na talerzu)... tragedia...
a co to za fail 4:00? :/ przecież się nie spierdolił...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów