Komentarz zbędny :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
5:25 co to? Kot go ugryzł w wora?
Jak w temacie. Ciesząca oko kompilacyjka faili z marca 2012. Jedna z lepszych jaką w życiu oglądałem.
A w kwietniu drodzy Sadole życzę Wam wielu uwiecznionych faili, ażebyśmy mieli z czego cieszyć się w maju!
Enjoy!
Chyba filmik zrobiony w marcu Niektóre filmiki mają kilka dobrych miesięcy. Nie ładnie tak oszukiwac.
Zauważyłem, że bardzo lubisz czepiać się szczegółów. Z reguły bywa, że w celu zrobienia większej kompilacji wykorzystuje się filmiki z wcześniejszych kompilacji, ale jeżeli nie wierzysz mogę podać link do oryginału.
1:41 Tak właśnie wyglądają wszyscy cwaniacy którzy piszą że jazda motocyklem jest banalnie prosta, i oni by to zrobili zawsze lepiej.
Kilka widziałem, kilka marne, ale za dziewczynkę na rowerku leci piwo. A na samym końcu nasze przesyłki z amazona do Polski
Uff dobrze ze przy komputerze nic mi sie takiego nie stanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów