18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
androl 2012-04-04, 14:59 3
1:38- Bardzo piękny rudy headshot :-]
Zgłoś
wodzwioski 2012-04-04, 16:08 3
5:25 co to? Kot go ugryzł w wora?
Zgłoś
Boingu 2012-04-04, 16:26 12

Jak w temacie. Ciesząca oko kompilacyjka faili z marca 2012. Jedna z lepszych jaką w życiu oglądałem.
A w kwietniu drodzy Sadole życzę Wam wielu uwiecznionych faili, ażebyśmy mieli z czego cieszyć się w maju!
Enjoy!

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
B................o 2012-04-04, 16:31
Chyba filmik zrobiony w marcu Niektóre filmiki mają kilka dobrych miesięcy. Nie ładnie tak oszukiwac.
Zgłoś
Boingu 2012-04-04, 16:34
Bambi. napisał/a:

Chyba filmik zrobiony w marcu Niektóre filmiki mają kilka dobrych miesięcy. Nie ładnie tak oszukiwac.

Zauważyłem, że bardzo lubisz czepiać się szczegółów. Z reguły bywa, że w celu zrobienia większej kompilacji wykorzystuje się filmiki z wcześniejszych kompilacji, ale jeżeli nie wierzysz mogę podać link do oryginału.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
B................o 2012-04-04, 16:37
Nie lubię wczepiać się szczegółów. Chodzi mi o nazwę tematu. Bo wydaje mi się, a mogę się mylić oczywiście, że większość filmików nie jest z marca. I tyle.
Zgłoś
wNv 2012-04-04, 17:13 4
1:31 zacne cycki !
Zgłoś
moonmaker05 2012-04-04, 17:17
coraz krotsze to to :\ nie dam piwa !
Zgłoś
Aftar2 2012-04-04, 17:26 1
szarpałbym tą w 1.30

zestawienie fajne, dużo nowych, ale wróćmy do 1.30....
Zgłoś
pireq 2012-04-04, 17:38
4;35 tak robie jak mnie stara rano do szkoły budzi..
Zgłoś
Merowing 2012-04-04, 17:49 1
Żeby nie było nieporozumień cycki są już od 1:29 do 1:32
Zgłoś
stworek 2012-04-04, 18:01
1:41 Tak właśnie wyglądają wszyscy cwaniacy którzy piszą że jazda motocyklem jest banalnie prosta, i oni by to zrobili zawsze lepiej.
Zgłoś
Winterstorm 2012-04-04, 18:52
Kilka widziałem, kilka marne, ale za dziewczynkę na rowerku leci piwo. A na samym końcu nasze przesyłki z amazona do Polski
Zgłoś
c................i 2012-04-04, 19:01 1
Uff dobrze ze przy komputerze nic mi sie takiego nie stanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów