Najnowsza kompilacja wpadek od FailArmy. Część już była, ale i tak warto pośmiać się jeszcze raz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kompilacja taka sobie, ważne że orka ocalała (2:43)
2:43 Wieloryb wyplynal na brzeg! ratujcie go!
ja pierdole takie spasione swinie powinny miec zakaz wstepu na place i nakaaz noszenia stroju zakrywajacego calosc. tylko wez tu znadz stroj. hmm, material na spadochron to za malo. moze balon...
ja pierdole takie spasione swinie powinny miec zakaz wstepu na place i nakaaz noszenia stroju zakrywajacego calosc. tylko wez tu znadz stroj. hmm, material na spadochron to za malo. moze balon...
2:43
hujowe. Pozdrawiam.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
3:00 i gruba kurwa od tak sobie siedzi, że niby nic się nie stało tak miało być.. kalectwo
2:46 Sprawa dla Greenpeace !!... Pała za opierdalanie dla tej instytucji !
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów