📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
na to gówno warto czekać cały miesiąc
Dobrze, że nie oglądam tego na bieżąco, mogę się przynajmniej bardziej pośmiać z tych ludzi.
cyklop28:
Właśnie, brakuje mi tutaj death metalu i jęku bólu ofiar tych faili.
Właśnie, brakuje mi tutaj death metalu i jęku bólu ofiar tych faili.
Jakie to jest kurwa wyjebane xD w połowie musiałem iść się złamać, miałem nadzieje, że wytrzymam do końca filmiku, ale akcje z tej kompilacji wycisnęły ze mnie klocka xD
Piwo jak stąd do Bartoszowa xD
... twoja stara
Piwo jak stąd do Bartoszowa xD
Widzieliście jak bóg go ukarał w 02:04?
8:29 - po chuj mi winda jak mam wózek
Ale śmieci zawsze muszą wylądować w zsypie
Ale śmieci zawsze muszą wylądować w zsypie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów