📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwko dla typka z 2:33 który opierdolił konia za to że mu lusterko chciał wpierdzielić XD
w końcu coś naprawdę świeżego !!
kampienie na yt czasami się opłaca
1:15 - niech się murzyn cieszy. Przy prawdziwym mieczu świetlnym wąchałby kwiatki przez gardło.
Ten amerykanski goryl mnie rozjebał
mnie i tak najbardziej śmieszy to coś, co spektakularnie się wyjebało na drodze
powiem Wam tak, na sadolu siedzę dzień w dzięń.ale tych feilów nie widziałem jeszcze:D
Końska mafia
FAJLE, FARTy, ENJOJE, mółwnij sie po buka i weź poriduj o tym jak sie RAJTUJE po POLISHOWEMU K..WA. Juz bardziej ajfonowi nie mozecie byc z tym pseudo angielskim
Albo żyjemy na innej planecie, albo sami wszystko kręcą australijczycy, albo to nie są faile ze stycznia. Zima na jednym filmiku tylko, a słońce, lato na większości? To jest styczeń?
4:25 Randy z "Chłopaki z Baraków"
ale pedaly w 6.04
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów