📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa na debili bez wyobraźni to można patrzeć bez końca.
Dla przykładu: jest milion filmików gdzie ktoś zjeżdża na czymś ze schodów w domu, ale jak widać idioci się niczego nie nauczyli i dalej zjeżdżają.
Dla przykładu: jest milion filmików gdzie ktoś zjeżdża na czymś ze schodów w domu, ale jak widać idioci się niczego nie nauczyli i dalej zjeżdżają.
2:07 - czarnuch w pudle. Piwko z miejsca
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
3:17.. brudna małpa chciałą ukraść.. była zbyt głupia.
Czy konie zawsze trafiają w ryj kopytami będąc tyłem? Great skill.
5:33
2:07 nowy murzyn jeszcze w kartonie a już popsuli... co za ludzie
piwko za to, że w miejscu całego pedalskiego harlem shake'a dali przyjemną muzyczkę !
Ale ubrechtałem z tego łba co skoczył na hulajnodze:))
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów