📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gdzie operator kamery ma odpowietrznik?
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, czemu nieudolny operator koparki mnie bawi?
co jak co ale ciezarowka w tle po prawej wyglada conajmniej majestatycznie
Czuję się lepiej gdy widzę że nie tylko polscy budowlańcy/drogowcy piją.
Nie zepsuł koparki, a zabawę mieli niezłą. Dzień zaliczyli do udanych ;p
@up
Dokładnie!Przynajmniej mają jakieś zajęcie goście na zaj**ce ,a nie tak jak nasi polscy budowlańcy.Nie dość,że nic nie robią,a jak już zrobią to ch***wo.Wystarczy spojrzeć na nasze kochane polskie drogi ;P
Dokładnie!Przynajmniej mają jakieś zajęcie goście na zaj**ce ,a nie tak jak nasi polscy budowlańcy.Nie dość,że nic nie robią,a jak już zrobią to ch***wo.Wystarczy spojrzeć na nasze kochane polskie drogi ;P
nasze polskie drogi (przynajmniej autostrady ) robi jebana japońska firma ale płacimy im w złotówkach a nie w ryżu to robić nie chcą
To jeszcze tylko podlać i można hodować pieczarki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów