Materiał własny sprzed 3 lat. Chwilę później się udało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Coś ty kurwa chciał zrobić ?
visual napisał/a:
Respect +50......zartowalem. Chujowy jestes
Pewnie wstajesz od kompa, żeby się wysrać i coś zjeść pierdolony hejterze Wyjdź na dwór nagraj coś czym mógł byś nas zadziwić i tu wróć.
@2up: to było 3 lata temu a nawet teraz byś tego nie zrobił, ale co ja tam wiem, przecież nie spędzam całego swojego życia przed komputerem.
@3up: z pierwszej na czwartą belkę skoczyć i utrzymać
@3up: z pierwszej na czwartą belkę skoczyć i utrzymać
Weźcie się ogarnijcie. To ma być śmieszne? Wyjebałeś się najzwyczajniej i musiałeś to wstawiać?
Jak się coś trenuje to się tysiące razy trzeba wypierdolić, ale na wszelki wypadek nagrywaj i wstaw tutaj każde potknięcie, bo to przecież takie zabawne.
Jak się coś trenuje to się tysiące razy trzeba wypierdolić, ale na wszelki wypadek nagrywaj i wstaw tutaj każde potknięcie, bo to przecież takie zabawne.
Jak dla mnie się podoba, szkoda że ja nie mam ponagrywanych filmikow faili z dzieciństwa. Pewnie teraz oglądając masz pompe niezłą więc piwko,a hejterzy spinajcie dupe dalej przed kompami i pierdolcie,że to nie jest śmieszne.Dla gościa jest teraz pompa że ch*j strzeli wam trzeba krwi i połamanych nóg czy tam rozpier*lonych głow.
ale co się udało?? nie upaść??
Rozumiem złamałbyś sobie kark czy coś... ale do chvja pana po co wrzucać takie gówno i przez takich ludzi jak Ty straciłem kolejne sekundy swojego zajebistego życia.
Gdybyś jeszcze dojebał w locie salto to byłoby pyszne, schłodzone, ale niestety wirtualne, piwko.
Niech zgadnę. Kategoria D?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów