📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spoko spoko już zjebke dostałem za zbeszczeszczenie tego cudnego portalu obleśną grafiką z mistrzów
a chodziło mi tylko o to że takich wpadek w komentarzach jest od chuja a wytykanie ich zmieni troche profil strony z sadystycznego forum na "mistrzowski" shit.
a chodziło mi tylko o to że takich wpadek w komentarzach jest od chuja a wytykanie ich zmieni troche profil strony z sadystycznego forum na "mistrzowski" shit.
Aha, okey.
No racja, ze jest takich wpadek od chuja.
mistrzowski shit? co to?
najwiecej komentarzy o innych stronach daja ci co na nich przesiaduja. ja np. nie wiem o co ci chodzi bo nigdy na tej stronie nie bylem i nie mam zamiaru wchodzic.
No racja, ze jest takich wpadek od chuja.
mistrzowski shit? co to?
najwiecej komentarzy o innych stronach daja ci co na nich przesiaduja. ja np. nie wiem o co ci chodzi bo nigdy na tej stronie nie bylem i nie mam zamiaru wchodzic.
Oł kej
Przyznam sie. Czasem z nudów zaglądne na stronki typu mistrzowie, piekielni, czasem ktoś podeśle linka na demoty. No a że poziom tam niziutki więc dużo czasu tam nie spędzam.
Chodzi mi tylko o to by wrzuty na sadolu nie zrównały sie z poziomem tych gimbusowych portali.
A komenta dodałem tylko po to by wysępić pare browarków zamiast tego dostałem Private Message od Grupy Trzymającej Władze.
Dobra dość pierdolenia. Poza soczystym sadolem i suchą resztą internetu jest jeszcze realne życie.
Pora do niego wrócić.
Przyznam sie. Czasem z nudów zaglądne na stronki typu mistrzowie, piekielni, czasem ktoś podeśle linka na demoty. No a że poziom tam niziutki więc dużo czasu tam nie spędzam.
Chodzi mi tylko o to by wrzuty na sadolu nie zrównały sie z poziomem tych gimbusowych portali.
A komenta dodałem tylko po to by wysępić pare browarków zamiast tego dostałem Private Message od Grupy Trzymającej Władze.
Dobra dość pierdolenia. Poza soczystym sadolem i suchą resztą internetu jest jeszcze realne życie.
Pora do niego wrócić.
Wyjaśniam.
Wrzuciłęm pierwszego komenta pod tematem.
W treści było logo "mistrzowie" i tekst mniej więcej taki.
"łooo kurwa mistrzowie zawitali na sadola". Komentarz poszedł w chuj.
A reszte można wywnioskować z pozostałyh komentów.
Tylko szkoda tracić czas na czytanie tych wypocin...
Wrzuciłęm pierwszego komenta pod tematem.
W treści było logo "mistrzowie" i tekst mniej więcej taki.
"łooo kurwa mistrzowie zawitali na sadola". Komentarz poszedł w chuj.
A reszte można wywnioskować z pozostałyh komentów.
Tylko szkoda tracić czas na czytanie tych wypocin...
ja dalej nie wiem o co wam chodzi, narysuj mi to ktoś to piwo dam...
nie no chyba widzę inny temat, bo komentarze mi nijak do niego nie pasują. Nawet z wyjaśnieniami
zapomniales wjebac to w czarna oprawke i dodac jakis zajebiscie depresyjny tekst...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów