Oglądam regularnie od kilku lat sadistic i kompilacje faili, być może to już było lub nie, a sama składanka ma już prawie rok, to i tak wrzucę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
widziałem to już, ale nie na sadistic.pl. nawet moze dobrze, ze tu jest;)
Od dawna chcialem znalezc cos zabawnego co rowniez okazuje uszkodzenia ludzkich cial... I chyba sie udalo.
Sorry za brak polskich zmalow. Pisze z komorki.
Sorry za brak polskich zmalow. Pisze z komorki.
Naprawdę zastanawia mnie jedno, co myślał ten koleś w 6:57 skacząc z hulajnogą...
Ten z Hulajnogą to tak samo jak pijany człowiek będzie szedł w zaparte, że jest trzeźwy.
Cieszy mnie, ze kogos z elity wyprzedzilem takze cirszy mnie, ze Wam sie podoba. Postaram sie nie zawiesc Was nastepnym razem.
Ta salwa po Polsku to w Wałczu koło Kazika
0:55 Jest i Polski Akcent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów