📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
az mnie zdziwilo bo malo bylo nut crusherow, a wiekszosc faili z desek na necie to wlasnie ladowanie jajami na poreczy ;p
Jazda na deskorolce nie jest zła jak się jeździ na płaskim lub skateparkach bo ci na tym filmie przecenili swoje możliwości, prawdopodobieństwo ,że uda się np taki boardslide na łamanej poręczy obok schodów za 1 razem i bez obrażeń jest bardzo małe.
I teraz wielkie pierdolenie grubasów przed komputerami jaka deskorolka pedalska. Wszyscy co jeżdżą to geje etc.
Mają swoją pasję i nie boją się kilku siniaków i zadrapań. Zauważcie też, że tylko kilku z nich ma na sobie bardziej obcisłe spodnie, reszta to jakieś luźne jeansy lub dresy.
Zazwyczaj ludzie mający kompleksy nie mogą się pogodzić z własną niedoskonałością, dlatego szukają ich u innych.
Mają swoją pasję i nie boją się kilku siniaków i zadrapań. Zauważcie też, że tylko kilku z nich ma na sobie bardziej obcisłe spodnie, reszta to jakieś luźne jeansy lub dresy.
Zazwyczaj ludzie mający kompleksy nie mogą się pogodzić z własną niedoskonałością, dlatego szukają ich u innych.
czemu cioty?! widzisz gdzieś tu rurki? oprócz tej między twoimi nogami? bo ja nie, weź zlikwiduj ten jebany stereotyp.
I gdzie tu feile? wszedzie beton zamortyzowal upadek, a niektorzy leza i sluchaja plyty
u nich głowa nie służy jako pojemnik na mózg tylko do amortyzacji upadku
Jednemu spadły buty więc , kilku jecze po jednym bucie pogubili ale będą żyć . Piwo leci
Za każdym razem, kiedy widzę, że jakiś tłumok na deskorolce zalicza glebę bez kasku, to aż się cieszę. Nie mam nic do tego typu sportów, ale jak można być tak zjebanym, żeby ćwiczyć tricki bez kasku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów